• Foto: Gimle Basket

Basket i Fana Arena

Gimle - Nidaros

“Det har jeg aldri gjort før, så det får jeg sikkert til” sier Pippi Langstrømpe. Det sa også Fana Håndball, Fana IL og Fana Arena da ideen om å arrangere basketkamp(er) i Fana Arena kom opp.

Allerede førstkommende lørdag kl 16:00 er det klart for en historisk kamp i Fana Arena. Historisk i den forstand at det aldri før har blitt arrangert basketkamp i Slåtthaugvegen 144.

Klippet fra Gimle Basket sin hjememside
Klippet fra Gimle Basket sin hjememside

Gimle Basket skriver på sine sider:  

Da de leste at det ikke var mulig å ha publikum i Gimlehallen for lørdagens kamp mot Nidaros inviterte Fana IL oss til å spille i Fana Arena. Vi takker og bukker og gleder oss.

Tilbake i Gimle etter utenlandsopphold er Jørgen Odfjell og Mikkel Kolstad, i tillegg er Kurt Ali Ouakkaha Størseth tilbake fra skade. Og til helgen er det mulig Milovan Savic spiller sin andre kamp for sesongen.

Derfor var vi langt nede over å ikke kunne ha tilskuere i Gimlehallen, dette laget fortjener støtten fra publikum. Og litt ut av intet kom en utstrakt hånd fra Fana IL.
- Vi kan ha 180 tilskuere hos oss, må da kunne gå an å lage noe opplegg, var meldingen som tikket inn fra avdelingsleder for håndball i Fana Catharina Furnes.

Etter å ha kastet oss litt rundt og fått ok fra forbundet ble det altså på kort tid bestemt at vi spiller lørdagens kamp mot Nidaros Jets i Fana Arena. 

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere