Centrum Trafikkskole

Ny signering

Etter en liten pause på grunn av usikkerheten som korona førte med seg, er vi veldig glad og takknemlig for at Centrum Trafikkskole har signert en ny samarbeidsavtale med Fana IL.

Centrum Trafikkskole er Bergens største kjøreskole. De har lang erfaring og gir deg personlig oppfølging fra første time av trygge og vennlige lærere. De har som mål å gjøre det enkelt og trygt for deg å ta førerkort i alle klasser og levere kvalitet gjennom hele opplæringen.
 

Daglig leder Stein Edvard Seim er svært positiv til å samarbeide med Fana IL igjen og ser at vi har flere felles verdier og kan støtte hverandre opp og frem.

”Fana IL har som mål om å være et ledende idrettslag både på det sportslige og sosiale plan. Lagets kjerneverdier – glede – fellesskap – trygghet og handlekraft samsvarer også til Centrum Trafikkskoles verdier. Vi ønsker derfor å bidra inn mot frivillighetsarbeidet til Fana IL. I tillegg har vi kontor i Laguneparken og kan derfor yte ekstra god service til klubbens medlemmer og utøvere” sier Seim.

 

Som Fana IL medlem har du mange medlemsfordeler, og hos Centrum trafikkskole er intet unntak. Centrum Trafikk kan tilby Fana IL sine medlemmer, ”FANA tilbudet”:

Kr. 1000,- rabatt på bil – lappen
Kr. 650,- rabatt på Trafikalt grunnkurs inkl. Mørkekjøring
Kr. 500,- rabatt på tilhenger –lappen
Gratis MC – kurs om du har MC – opplæring hos Centrum trafikk.

I mai kjøres det trafikalt grunnkurs i Fana Arena sine lokaler. Trafikalt grunnkurs er et kurs man må gjennomføre, før man kan øvelseskjøre eller begynne å ta timer hos en trafikkskole.

Mer info om kurs nedenfor:

Fana Arena holder trafikalt grunnkurs i mai 2021.
Fana Arena holder trafikalt grunnkurs i mai 2021.

Vi ser frem til et videre samarbeid med Centrum Trafikk og håper du som medlem ønsker å benytte deg av disse gode medlemstilbudene.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere