Et godt Skøyte NM for Fana IL sine utøvere

Tre gull til skøyteløperne fra Fana IL

Nok engang viser Fana IL Skøyter at de stiller forberedt til de viktige mesterskapene. Slik verden er nå, var skøyte NM på Hamar denne helgen det største som skjer for norske skøyteløpere før jul. Verdenscupen er utsatt, og sesongen således ganske annerledes i år.

Håvard Lorentzen sikret seg to NM gull denne helgen, både på 500 meter og 1000 meter. Julie Samsonsen har lenge vist at det bor mye i henne, og på lørdag ble hun Norgesmester for første gang, med gull på 500 meter.

Sindre Henriksen sikret seg også to NM medaljer i løpet av helgen. Han gikk en meget sterk 5000 meter på tiden 6 28.64 på fredagen, noe som holdt til sølvmedalje og med en meget sterk avslutning var han 1,11 sekund fra gullet. Han tok bronse på lørdagens 1500 meter. 

Lillebror Sigurd Henriksen stilte til start på 10 000 meter, og klokket inn på den fantastiske tiden 14.12,34. Det holdt til en råsterk 4. plass.

Victoria Keltie Sætersdal  viste flott fremgang på alle distanser,  og unge Sondre Buer Aasebø fikk personlig rekord på 1500 meter med 1.54,02.

Sverre Lunde Pedersen sto over helgens NM pga. irritasjon i luftveiene.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere