Fana IL friidrett satser på stavhopp!

Fana IL har utøvere på øverste nasjonale nivå i begge klasser – og vårt trener team er rigget for å gi de beste forutsetningene for å lykkes – vi starter Eirik Dolves stavskole!

Vi har delt inn gruppene våre i 3: en introduksjonsgruppe hvor alle som ønsker er velkommen til en myk innføring til stavhopping. 2 treninger i uken, enten som et supplement til annen trening eller som den eneste. Her fokuseres det på de grunnleggende øvelsene for stavhopp og alle får kyndig veiledning fra våre trenere.

Hovedmotoren i våre stavtreninger er treningene med Eirik Dolve, her er utøverene på et litt høyere nivå, passer for deg som liker stavhopp og har lyst å utvikle ferdighetene til et høyere nivå, også her er det to rene stavtreninger i uken med fokus på videreutvikling av basiskunnskapene med mål om rask økning av ferdigheter og resultater. I tillegg har vi elitegruppen hvor våre beste utøvere trener.

Alle treningene er i Høiehallen på Fana Stadion, kom gjerne innom på en trening for å snakke med oss og prøve litt før du bestemmer deg om du vil være med.

Hvis du lurer på noe, send en melding til: , men det beste er bare å møte opp en tirsdag eller søndag, begge dager kl 1830 i Høiehallen!

Last mer her.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere