• Julie Samsonsen (foto: Reidar Langkjær)

NM på skøyter

Fana stiller med en stor tropp på Hamar 5-7 mars

I dag starter NM på skøyter, i Vikingskipet på Hamar, innenfor korona-restriksjonenes rammer. Dvs at stevnet blir avviklet uten publikum, og med maks 100 personer (utenom arrangørstaben) inne i Vikingskipet til enhver tid. 

Fana IL Skøyter stiller med en stor tropp i år. Fra Facebook-siden deres har vi sakset at Maria Netland Rabbe, Julie Nistad Samsonsen, Olina Norheim, Victoria Keltie Sætersdal, Ulrik Schaathun Berge, Emil Pedersen Matre, Sondre Buer Åsebø, Sigurd Henriksen, Sverre Lunde Pedersen, Sindre Henriksen og Håvard Holmefjord Lorentzen er på Hamar denne helgen.

På Norges Skøyteforbund sine sider ser vi at de sier På jentesiden stiller verdensmester Ragne Wiklund som favoritt på allround, mens Julie Samsonsen er favoritt på sprint. Begge kan ta sin første sammenlagt tittel for senior om de lykkes. 

Blant gutta er det mer åpent, Håvard Lorentzen og Sverre Lunde Pedersen må regnes som favoritter, men skal få kamp av blant annet Bjørn Magnussen og Odin By Farstad på sprint og Hallgeir Engebråten og Peder Kongshaug på allround”.

Vi ønsker alle sammen lykke til i mesterskapet

PS: Stevnet blir streamet gjennom Hamar Arbeiderblad sin (betalings) plattform

Fra en treningsøkt på Slåtthaug tidligere i vinter
Fra en treningsøkt på Slåtthaug tidligere i vinter

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere