• Foto: Aart-Jan van Wijngaarden

Fana IL Sportsdrill markerte seg i helgens konkurranse

Endelig var det dukket for konkurranse igjen. Totalt 15 Fana jenter reiste til Ålesund sammen med en stor supporter gjeng med foreldre.

Fana stilte i klassene Rekrutt Level A, Junior Level B og junior/senior elite.

For fire av jentene, Sandra Irgens Bamford, Meline Lampe Bønes, Madeleine Dyngeland og Silje Samsonsen var det første gang de deltok i konkurranse. De gjorde det alle bra, og kom hjem med gode resultater og fine opplevelser.

Foto: Aart-Jan van Wijngaarden
Foto: Aart-Jan van Wijngaarden

I Freestyle Youth Level B endte Elida Fjeldsbø på 4. plass, Tilda Camille Wiger-Nordås på 9 plass, Sarah Liu Olsen fikk 14. plass og Goda Bartkute 21. plass. I tillegg kom Tilda Camille Wiger-Nordås og Sarah Liu Olsen på 3. plass i Par Youth Level B. Flotte og sterke prestasjoner fra jentene i denne klassen hvor det var hele 31 påmeldte. 

Annabell Roselia Nygaard stilte for første gang i Freestyle Youth Elite og endte på en flott 9. plass. 

I Freestyle junior Elite fikk Margrete Bakke Kristensen 1. plass, Sofie Fosse-Iversen 2. plass, Anna Nødseth Bringedal 4. plass og Ingvild Helen Røli Hope kom på 6. plass. I samme klasse tok Margrete Bakke Kristensen og Sofie Fosse-Iversen en fantastisk 1. plass og Ingvild Helen Røli Hope og Anna Nødseth Bringedal tok 3. plassen. 

I Freestyle senior Elite kom Alida van Wijngaarden på en flott 2. plass, og Alida Van Wijngaarden og Nora Bakke Kristensen tok 1. plassen i par i denne gruppen. 

Foto: Aart-Jan van Wijngaarden
Foto: Aart-Jan van Wijngaarden

I tropp junior/senior Elite tok Fana en flott 1. plass 🌟

I tillegg til utøverne og supporterne reiste Frida Aksnes og Karoline Rongved til Ålesund for å være dommere. Vi synes det er veldig stas at vi har to dommerrepresentanter fra Klubben. 

Vi har en flott gjeng med utøvere i Fana sportsdrill som vi kan være veldig stolte av. De jobber hardt og trener mange timer i uken for å nå målene sine ❤️.

Nå er det fullt fokus på neste konkurranse som blir i Åsane Arena 25-27 februar. 

Heia Fana og Fana IL sportsdrill 🌟

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere