Fana IL sin hjemmeside har fått ny drakt

fanail.no

En av mine beste venner, Wikipedia, prøver å lære meg hva en hjemmeside er, og hva den skal/kan/bør brukes til.

Dette er informasjon som kan klassifiseres som «nice to know» og ikke akkurat «need to know».

Hør bare her: «En nettside, også kalt webside, er et dokument som egner seg for World Wide Web, kan åpnes gjennom en nettleser og vises på en dataskjerm. En enhetlig samling av nettsider under samme domenenavn kan utgjøre et nettsted. Nettsider har vanligvis navigasjon for å kunne komme seg videre til andre nettsider på nettstedet. På norsk forveksles ordet nettside av og til med nettsted, ved at språkbrukere er upresise på om de refererer til alle nettsidene på et domene, eller om de refererer til bare en enkelt side. Dette tilsvarer omtrent å blande hva som er hva av en bokside og en bok»

Ble du noe klokere? Jeg falt av lasset for mange setninger siden, men det gjør ikke så mye, for poenget er at nå har Fana IL fått ny hjemmeside. Eller - vi driver og jobber med den.

Siden er som sagt under oppussing, men mye er allerede gjordt så det er ingen grunn til å ikke klikke seg inn på fanail.no.

Her finner du (etter hvert) informasjon om alle gruppen i Fana IL. Det vere seg informasjon om gruppens aktiviteter, gruppens styre og kontaktpersoner. Treningstider og selvfølgelig litt om hva de egentlig driver med. Med tiden vil du kunne gå inn i arkivet og finne «alt» fra den gamle nettsiden også.

I tillegg finner du “bookingen” til Fanahytten, du finner påmelding til Sommerskoler, Idrettskolen og Fana Mosjon – for  nevne noe.

For å få en mest mulig, og best mulig, oppdatert nettside så er vår «hjemmesideperson» Ida Skjensvold avhengig av input fra gruppene. Så er det noe du lurer på, trenger hjelp til og alt det der, da tar du kontakt med Ida. Som inntil videre tar jobben med å legge ut det som gruppene måtte ha behov for å få ut i den store verden. I løpet av sommeren vil  alle gruppene vil få opplæring i hvordan bruke  og oppdatere den nye siden. 

Så om du ikke alt har fått tilbud om opplæring vil det komme om ikke alt for lenge. Og du,  i forhold til den gamle nettsiden så er denne her «for et barneskirenn» å regne.

Du treffer Ida på mail idaskjensvold@gmail.com

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere