Velkommen på laget

Du har kanskje sett at Geitanger Bygg AS har vært med å bidra til ulike arrangement og prosjekter, både inn mot Fana IL sykkel, stolpejakten og sirkeltreningen rundt Tranevatnet. Nå har de i tillegg inngått en toårs kontrakt med Fana Idrettslag, som en stor og viktig sponsor.

Geitanger Bygg AS er en ledende aktør innen alt av byggevarer. For deg som privatperson så har de spesialisert seg på blant annet gulv, og har en flott utstilling og et enormt utvalg. Helt siden 1989, da Geitanger Bygg ble etablert av Jan Geitanger har bedriften hatt en eventyrlig vekst, både når det gjelder omsetning, ansatte og lagerkapasitet. 1. august 2019 vendte dem nesen til Fana og Midtun og har nå ca 8000m2 med flunkende nyoppusset plass å boltre seg på. Geitanger Bygg As er altså en lokal bedrift, med lokale eiere og daglig leder Frode Søfteland er stolt av å være med på laget. «Vi ønsker å bidra til et positivt lokalmiljø, så da vi flyttet opp til Midtun i 2019, ble det naturlig for oss å gjøre det i Fana. Fana IL er et stort idrettslag, med både topp og breddeidrett, og spesielt breddeidrett er noe vi brenner for. Vi har i noen år sponset sykkelgruppen i Fana IL, og ser frem til å utvide samarbeidet.»

Fana Idrettslag syntes at det er stor stas at Geitanger Bygg ønsker å gå tyngre inn som sponsor til idrettslaget for å bidra inn mot bredde og barneidretten. I tillegg til å gi til hovedlaget, og fortsette samarbeidet med sykkelgruppen, går de inn med støtte til skøytegruppen. Alle parter setter stor pris på bidraget og vi ønsker Geitanger Bygg velkommen på laget.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere