Håndballjentene er videre til kvartfinalen i NM

Det ble (heldigvis) ingen reprise fra forrige møte med Flint Tønsberg. Det ble tvert imot overkjøring av laget som slo oss for drøye fjorten dager siden (det er lov å vere litt kjepphøy på en slik dag).

Sofie satte standarden med to strafferedninger (jo, den andre var også en redning selv om den gikk utenfor). Fremover gjorde jentene jobben sin der det hele begynte med Kizza scoring etter Celine assist. Og så bare fortsatte det

Og sånn gikk nå kampen – Flint Tønsberg holdt følge til 5-7 etter knappe tolv minutters spill. Deretter gikk det ti minutter før hjemmelaget fikk sitt mål nummer 6. På samme tid hadde jentene våre satt 15 baller bak Flint Tønsberg sine målvakter. Til pause hadde vi økt til 7-19.

For å sitere reporterne i Slagenhallen : Det er gøy å se sånn håndball». Det var da vi satte inn vårt mål nr 13.

Selv om Flint Tønsberg var noe nærmere oss isolert sett, så var andre omgang også «vår». Erlend var ikke helt fornøyd med spillet i andre omgang men sa seg likevel fornøyd med resultatet. Som til slutt altså ble 18-32, etter at jentene ledet 7-19 til pause.

Det er vi også, fornøyd med resultatet altså. Og nå venter vi spent på hvem som blir kvartfinalemotstander og om vi får hjemmekamp.

Kvartfinalemotstander og hjemme-/bortebane blir trukket fredag 16.oktober kl 12:00. Nå krysser vi fingrene for at det ikke blir Vipers og at vi får hjemmekamp. Følg med for oppdatering.