Historisk poengfangst

For første gang tok Fanajentene poeng fra Tertnes i seriesammenheng

Onsdag 07.oktober kl 18:30 kastet jentene igang sesongens første lokalderby mot storesøster fra Bergen Nord. Og Tertnes kom best igang, for etter bare seks minutter ledet Bergen Nord 2-6 over Bergen Sør. Men da brukte Erlend time-out kortet, hva han sa fikk vi ikke med oss, men det er ingen tvil om at det virket. For seks minutter senere utlignet «vi» til 6-6.

Det var fart, det var spenning, det var GØY og det ble scoringer i begge ender. Og da lagene gikk til pause var det med en knapp ledelse til Fanajentene (14-13).

Og publikum begynte å se konturene av et historisk resultat (litt store ord må vi få lov å bruke en helt vanlig onsdagskveld i Fana Arena)…….

Andre omgang fortsatte i samme sporet som den første – ingen av lagene greide å riste av seg naboen. De byttet på å lede med ett og kanskje to mål. Pulsen steg på tribunene da kampen gikk mot slutten, Fana fikk utvisninger, Tertnes fikk straffer, Eva (Kristiansen) kom inn i Fana målet og stoppet Linn Gosse sin straffescoringsrekke, vi misset på straffe, Tertnes spilte syv mot fem i vår utvisningsperiode. Det var nerve så det holdt mot slutten av kampen.

Hva skal vi si, dette var spennende jenter. Og det var artig å se. Det ble poengdeling i Fana Arena etter 31-31, vi skulle selfølgelig veldig gjerne beholdt begge poengene men vi kaller det godkjent.

For å sitere BA; Tore Johannessen mener Tertnes var heldige som slapp ut av Fana Arena med ett poeng i bagasjen.

Neste hjememkamp er søndag 25.oktober kl 17:00