Historiske håndballjenter

Og nå møter vi Vipers i semifinalen 11.november

Hva skal en si – kampen mot Byåsen for en liten uke side var «vanskelig» å fordøye og å få ned på papiret. Onsdagens kamp mot Tertnes, kvartfinalen i NM, ble om mulig enda vanskeligere å formidle. Vi prøver med glede…….

Tertnes tok ledelsen , oppskriftsmessig vil kanskje noen si, men det varte bare et par minutter så var vi ajour etter en Kizza scoring. Gjestene fra Tertnes tok i tillegg ledelsen både 1-2 og 2-3 men så var det slutt. Lillesøster overtok både føringen og ledelsen og det nærmeste Tertens-jentene kom var to mål bak på stillingen 9-7. At Sofie stengte målet gjorde ikke jobben noe lettere for Tertnes.

De mest optimistiske av oss begynte å ane konturene av en historisk kamp, i dobbel forstand. Ikke bare lå vi an til å slå Tertnes for aller første gang, vi lå også an til å nå vår første semifinale i NM Senior.

Jentene våre ble ikke spesielt mer gavmild i andre omgang – på det meste ledet vi 21-13. Med drøye fire minutter igjen å spille ble det heftig pulsøkning selv på de største optimistene – det var da Tertens reduserte til 26-22. Men da Sofie la på til 27-22 minuttet senere roet både puls og pust seg, jentene tok hjem både en historisk semifinaleplass i NM og seier over Tertnes. Sofie ble veldig fortjent kåret til vår beste spiller etter nok en strålende kamp.

På tribunen satt de som vel må vere verdens beste Forzafans – vi har rett og slett en fantastisk gjeng som skaper liv, røre og stor stemning på kampene våre. Dere er uvurderlige, og nå trenger vi ny tromme……

Fra kampen mot Oppsal. Foto Einar Kvalheim

Nå vet vi at vi skal til Kristiansand for å møte Vipers i semifinalen – satser vi på en cup-bombe?