• Til helgen blir det jentesamling på Fana Hytten

Hva skjer a?

Det er mye å glede seg til denne helgen også

Det tikker mot nok en helg i Fana Idrettslag, men vi har ikke tenkt å hive beina på bordet av den grunn. Her er det bare å glede seg til travle dager med alt fra løp, kamp, og samlinger.

Fana IL Langrenn arrangerer Jentesamling på Fana Hytten på Totland. Treningssamlingen er for langrennsjenter i alderen 13-16 år. Dette gjøres i samarbeid med Hordaland Skikrets. Innimellom treningsøkter, pizza, peptalk, underholdning og taco, så er dette en fin anledning til å bli kjent med langrennsjenter på tvers av langrennsklubbene i skikretsen.

Fana IL kunstløp sender to av sine utøvere på kunstløpkonkurranse i Stavanger. Thea Karlstad deltar i senior A og Amanda Davidsendeltar under oppvisning. Vi ønsker lykke tl!

Fana IL Friidrett gjør seg klar for et tradisjonsrike Fanaløpet som går av stabelen 24.okt. Fanaløpet er faktisk et av de eldste mosjonsløpene i Bergen, og arrangeres i 2020 for 57. gang. Løpet var ute av Fana IL Friidrett sine hender i en periode, men vi har hatt hånd om det igjen de siste årene. Løpet byr på både Halvmaraton (den tradisjonelle Fanaløp-løypen, 10 km (samme løype som halvmaraton, men med vendepunkt), Miniton (ca 4,2 km i samme løype som halvmaraton, men med vendepunkt), og 400m (en runde på stadion) for FU.

Fanaløpet avholdes 24.okt
Fanaløpet avholdes 24.okt

Fana Håndball Elite har akkuratt landet på Flesland, etter en knusende borteseier mot Byåsen i Trondheim. På søndag 25/10 kl 17 smeller det mot Oppsal, hjemme, i Fana Arena. Billetter til den kampen finner du her.

Foto: Bjørn Erik Næsse
Foto: Bjørn Erik Næsse

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere