Hva skjer denne helgen?

Snart helg, og som vanlig rører det seg i idrettslaget de neste par dagene.

Vi har som mål å bli flinkere på å holde lesene våre oppdatert på det som skjer av stort og smått i idrettslaget fremover. Fast torsdagsspalte fra redaksjonen blir “Hva skjer denne helgen?”. Med hele 13 undergrupper skal det godt gjøres å få en rolig helg, heldigvis. Så hva har vi å glede oss til i Fana IL denne helgen?

Fra Fana IL sykkel reiser 20 ryttere til Rogaland på 3 Etappers for å sykle tre ritt. Rytterne er i alderen 10 til 17 år, og med seg har de mange foreldre. Vi ønsker lykke til!

Fana Håndball Elite spiller bortekamp i Rema1000 ligaen, og reiser til Tønsberg for å møte Flint Tønsberg, og forhåpetligvis henter nye poeng der. Kampen spilles søndag kl 18, og kan sees på BA.no. Ellers er det høy aktivitet, og mange kamper på aldersbestemt nivå i håndball i løpet av de kommende dagene.

For orienteringsløperne er det denne helgen kretssamling for aldersgruppen 13-16 år på Fanahytten. Samtidig reiser Sondre Batalden og Kristine Bog Vikane til Haugesund, hvor de er meldt på til NM sprint.

For våre unge friidrettsutøvere begynner sesongen å gå mot slutten, men mange skal i aksjon under Oslekene denne helgen. De aller yngste må vente til helgen har lagt seg, men mandag og tirsdag invteres det til rekruttstevne på Fana Stadion. Her gjelder det å hive seg rundt allerede i dag, da det er siste frist for påmelding ut dagen. Se mer på Facebook siden til Fana IL Friidrett.

Gleder oss til oppdatering i løpet av helgen! 

 

 

Bli med på rekruttstevne på Fana Stadion
Bli med på rekruttstevne på Fana Stadion

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere