Idrettsskolen er startet opp igjen

Endelig skal de minste få samles for gøye aktiviteter og moro i Fana Arena

Etter at myndighetene åpnet opp for organisert trening for opptil 20 personer, bestemte vi oss for å tilby idrettskole, ved å starte opp igjen treningen for barna som er 4 til 7 år. Forrige uke sendte vi Invitasjon ut til alle idrettsglade barn som har vært med oss i løpet av våren, og første samling er allerede i morgen, i Fana Arena.  

Når gladmelding kom om at man nå kunne melde seg på idrettsskole i ukene fremover, lot ikke responsen vente på seg. Mange barn vil komme tilbake i trening, og med 120 påmeldinger er det nå klart for høy aktivitet for de minste.

Vi får dessverre ikke anledning til å være på våre vante steder fordi skolenes gymsaler er stengt, men Fana Arena har ryddet plass til de minste, som samles fra kl 17-19 i hallen i morgen. Det blir stas! Denne uken vil det kun være trening onsdag den 20. mai, men allerede neste uke trapper vi opp for de yngre barna. 

Med mange uker bak oss uten trening, vil vi holde på til skoleferien begynner, hele veien til og med uke 25.

Kommende treningsøkter for Idrettsskolen vil foregå inne i den store hallen i Fana Arena. Vi deler hallen inn i 6 deler og vil ha 10 barn med 3-4 instruktører på hvert parti. Det vil ikke bli tilgang til garderober, men det tror vi skal gå fint.

Øktene vil selvsagt ta hensyn til aktuelle smittevernregler.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere