• Foto: Fana IL Skøytegruppen

Is-sesongen er over

men vi skal ses igjen til neste år....

Våren er i anmarsj, med stromskritt. Og vinter idrettene er på vei mot en liten ferie før det blir fullt kjør mot neste sesong.Les hva Trude Anette Ryen-Herland og Skøytegruppen sier om sesongen som akkurat er ferdig

Is-sesongen over for denne gang. Og for noen måneder vi har lagt bak oss!

Foruten OL medaljene, har vi fått medaljer i junior VM, NM sprint, allround og enkeltdistanser med Sigurd Henriksen, Emil Pedersen Matre og Sondre Buer Åsebø. I NM deltok også Ivar og Olina Norheim, Sondre Dahn; Kristoffer Knag Songstad som alle gjorde det bra. I tillegg har vi VM-medaljene i sprint, lagtempo og lagsprint.

Den store Finalen må sies å være Rekordløpet i Stavanger denne helgen. Vi dro nedover med 30 løpere, engasjerte trenere og en haug med foreldre som heiagjeng. Noen måtte til og med steppe inn som funksjonærer. Kjempe sporty.

Løperne våre satt utallige personlige rekorder, vi hadde noen fall og to langtidsskadde fikk is under skøytene igjen. Helgen var en suksess, sportslig og sosialt selv om vi måtte bo på hotell denne gangen. Det ble arrangert bingo lørdagen og måltidene ble inntatt sammen.

Nå tar løperne ferie til over påsken. Da starter de med barmark, rulleskøyter og shorttrack. Planleggingen av neste sesong  og sommer is, er allerede i gang 

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere