Jul i Fana Arena

Nå er det juleferie i annerledesåret 2020

Annerledesåret 2020 er snart over. Året som begynte med planlegging av 100-års jubileet til Fana IL avsluttes med kovid 19 begrensninger, antibac og smittevern.

Vi i Fana IL har vært heldige, vi greide akkurat å gjennomføre 100-års festen vår slik vi hadde planlagt. Det siste vi fikk gjennomført før Norge stengte ned 12.mars var elitelaget sin hjemmekamp mot Follo den 11.mars. Akkurat det var en litt merkelig opplevelse da kampen måtte gå uten publikum i hallen. Det var stille kan du si.

Nå ser det (heldigvis) litt bedre ut, og mens vi venter på mer lys i tunnelen stoppet vi daglig leder Hans R. Dankertsen for å få hans tanker om året som har vært.

2020 var året da Fana IL var 100 år og vi hadde planlagt jubileumsfest 03.mars, vi hadde planlagt jubileumsfilm og vi hadde planer for jubileumsarrangement i de enkelte gruppene. Vi fikk ferdigstilt filmen og gjennomført festen, men så var det slutt.

2020 var året da Fana IL skulle arrangere NM i Orientering på Totland og Friidretts NM sammen med Gneist og Bjarg på Fana Stadion. I første omgang ble begge arrangementene utsatt før de i andre omgang ble arrangert på en og samme helg i september.

2020 har vært et krevende år, men vi må si at innsats, pågangsmot og gjennomføring har vært imponerende. Idrettslaget har virkelig betydd mye for mange ved å sette søkelyset på antibac, håndhygiene, ekstra renhold, avstand, munnbind og inndeling i kohorter – alt har vært nødvendig og har blitt dagligdags i denne krevende tiden.

2020 har vært året vi ikke hadde kommet oss gjennom uten innsatsen fra alle frivillige. Det være seg om de står på sidelinjen, er trenere, utøvere eller foreldre – vi hadde aldri fått til dette året uten dere. Tusen takk alle sammen.

Når 2021 kommer om to små uker så fortsetter vi i Fana IL å følge myndighetenes korona retningslinjer. Sammen kom vi oss gjennom 2020, sammen skal vi møte og komme oss gjennom 2021. Og med det ønsker vi i Fana IL og Fana Arena alle sammen en god og fredfull jul.

 

Foto: Bjørn Erik Nesse
Foto: Bjørn Erik Nesse

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere