Knall kamp i Trondheim onsdag kveld

40 mål i innboksen (eller blir det utboksen ?)

Et resultat som i går måtte fordøyes litt før det kunne «formidles» ut i skrivende form.

Byåsen kom best i gang og tok ledelsen alt etter 33 sekunder (når hvert sekund teller så må en vere nøyaktig). Jentene våre trengte ett «prøv og feil» angrep før Kizza startet «operasjon mål». Hun gav oss utligning til 2-2 før Maren gav oss ledelsen med 2-3. Deretter ble det litt sånn følg lederen i knappe fem minutter før våre jenter bestemte seg for at i kveld bestemmer vi. Det var først opp til 5-7, deretter ett byks til 6-11 etter halvspilt omgang. Etter 18 minutters spill byttet Byåsen målvakt (da ledet vi 9-13) og da lagene gikk til pause hadde vi økt til 14-19. Men kampen var på ingen måte avgjordt, Byåsen kunne fort snu dette. Slike kamper hadde vi sett før

Denne kampen var i så måte intet unntak… etter knappe to minutter reduserte Byåsen til 17-20. To minuttere senere stod det 18-20. Fem minutter brukte vi på å score to mål i andre omgang, i samme perioden fikk Byåsen inn det dobble bak Sofie. Det stokket seg litt oss og Byåsen fikk i perioder fri passasje i vårt forsvar, og etter ti minutter utlignet hjemmelaget til 24-24. Her måtte noe gjøres, og Erlend la time-out kortet. Etter det ble det litt sånn som i første omgang, en scoring til hvert av lagene og ved halvspillt omgang viste måltavlen 26-26. Vi gikk deretter opp i en tre måls ledelse og på stillingen 26-29 stod kampen og vippet litt og Byåsen fikk straffe. Sofie gikk ut og inn med Eva, og Eva gjorde som vi har sett Eva har gjordt før. Hun reddet straffen.

Nå begynte vi hjemmesittere å tro på seier, selv om 6 måls ledelse er «fort gjort» å ta igjen i håndball. Spesielt når det er ti minutter til full tid og motstanderen på ingen måte hadde tenkt å gi seg. Men onsdag kveld i Kolstad Arena var Fana det beste laget.

“Jeg er litt spent på Fana, jeg synes de har svinga litt til nå i år så vi får se hvilken form de kommer i”, sa  Byåsens hovedtrener Atle Oliver Johansen før kampen

Vi tipper at han ikke var i tvil om at jenten våre var i god form i Trondheim onsdag kveld. Her kan du forøvrig lese hva Byåsen sier etter kampen

Nå venter Oppsal hjemme i Fana Arena søndag 25.oktober kl 17:00.

Er du ikke blandt de heldige som har fått tak i billett, så ser du kampen på BA/Direktesport.no