McDonald's er med på laget igjen

Det er en glede for oss å fortelle at McDonald`s er med på laget igjen! McDonalds Lagunen og Laguneparken ønsker å være med på og støtte Fana IL og lokalsamfunnet ved å få ut et budskap vi syntes er utrolig flott, «Heng i hallen, ikke på McDonald`s». «Selv om vi setter pris på våre unge gjester, vil vi heller at de skal henge i hallen, enn hos oss», sier General Manager, Morten Stornes.

«Å være en god nabo er viktig for oss i McDonald`s. Vi er med på å skape gode lokalsamfunn, hvor barn og unge kan ha en trygg og aktiv oppvekst. Over store deler av Norge sponser vi derfor hvert år lokale idrettslag, foreninger og aktiviteter – alt fra ridesenter til hockey og håndball, fra friidrett til fotball. Vi i McDonald`s er en stolt støttespiller til Fana IL, og er glade for at vi kan bidra positivt i våre nabolag.»

I tillegg til å være en god nabo syntes vi som idrettslag det er veldig fint at McDonalds tenker på miljø og en bærekraftig verdikjede, samt at de hele tiden ser etter nye måter å styrke næringsprofilen til menyelementene og deres produkter. De støtter den norske bonden, da mesteparten av deres råvarer kommer fra norske bønder. De bruker kun 100% norsk storfekjøtt, norsk kylling, økologiske egg, poteter og løk, og norsk salat når sesongen tillater det. I tillegg tenker de på næringsprofilen og har blant annet redusert salt på deres MacFries med hele 30 prosent. På deres meny tilbyr de kjøttfrie alternativer, frukt, grønnsaker og fullkorn, samt at tilbehør kan erstattes med sunnere alternativer. Dette gjør det enklere for gjestene å velge det som passer dem best.

Vi er veldig glade for at McDonalds er med på å ta et viktig samfunnsansvar og støtte lokalsamfunnet ved å være en samarbeidsparter for Fana IL. I tillegg til midler som skal gå til aktivitet for barn og unge, er noe av midlene øremerket et fond som Fana IL skal opprette: Fana IL, Idrett for alle. Dette er midler som skal gå til familier og barn som trenger ekstra støtte for å ha muligheten til å være med i felleskapet, idretten og aktivitet.

Tusen takk, vi gleder oss til samarbeidet med dere og er glad for å ha dere med på laget!

Tekst: Hege Bøkko

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere