På full fart mot serieåpning

04.september får du to kamper til prisen av en i Fana Arena

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heter det. Nå begynner vi å tro på at nå starter det igjen. Hvorfor?

Jo fordi at vi hørte fra kommunikasjonsavdelingen i Fana IL mandag morgen at: «I morgen skal vi lage promofilm for elitelagets første hjemmekamp. Da kommer Bergen Porsche Senter med en bil. Vi skal filme inne i hallen». «Hm», er det ryktene forteller at Driftsavdelingen i Fana Arena reagerte med. Men det kommer vi tilbake til.

Men før bilen kommer i hallen må vi spole litt tilbake. Elitejentene skal serieåpne hjemme lørdag 04.september. Samme dag skal Bergen Håndball (tidligere FyllingenBergen) også serieåpne hjemme. De to klubbene valgte «å slå kampene sammen» og dermed blir det to kamper i Fana Arena den dagen, til prisen av en.

Dette blir første tellende kamp på øverste nivå i Fana Arena siden «alt for lenge siden» og det fortjener spesielle rammer. Derfor Porsche, Matgal og andre aktører som alle er glade i Fana Håndball.

Vi i Fanavarden snek oss likså godt inn i Fana Arena tirsdagskvelden og fikk en sniktitt på hvordan det gikk da Porschen suste rundt inne på banen og satte mindre spor etter seg enn det et løpehjul gjør.  

Bilen skulle ikke ha vært så veldig mye breiere før hele prosjektet hadde gått i vasken. Men inn kom den, og vi garanterer at flertallet av de som var i hallen ønsket å bytte plass med Fana sin spiller Maren Gabrielsen. Joda, Matgal sin burger er helt klart av den bedre typen – men å spise en burger kontra det å kjøre en Porsche? Vel, velg selv ….

Fana IL sin Ida Skjensvold og Bergen Håndball sin Simen Moesgård stod for regi og film. Ida dirigerte, demonstrerte og forklarte, Simen fulgte instruksene, kom med innspill og så ble de enige. 

Som nevnt var det Fana Håndball sin Maren Gabrielsen som fikk kjøre bilen mens det var Bergen Håndball sin Iben Rene Hvidsten som koste seg med burgeren fra Matgal.

Hvordan det gikk? Klikk inn på Fana Håndball Elite sin FB side og se selv.

Og du, nå er billettene til kampene lagt ut, og med «koronabegrensninger» på publikums antall så anbefaler vi «løp og kjøp».

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere