Ny virituell løpskarusell med IUA

IUA inviterer til ny virtuell løpskarusell, denne gang med månedlige tidsrammer. Dermed blir det lettere å plassere løpene i treningsprogrammet du følger.

Som i vår foregår løpene i appen JustMove, og kl. 06:00 den 1. i hver måned (oktober–april) legger de ut distansene 5 og 10 km, pluss halvmaraton i desember og april. Konkurransevinduet lukkes kl. 23:00 siste dagen i måneden. Løpet ditt må være fullført i appen for å være med i konkurransen, men om den skulle kræsje underveis godtar de bilde av pulsklokka eller skjermdump fra Strava e.l. Det må imidlertid komme fram av JustMove-arrangementet at du har startet løpet i appen, ellers blir ikke løpet ditt tellende.

Hver måned premierer de de tre beste i hver klasse på hver distanse, og i tillegg trekker de ut en vinner blant alle som har deltatt i løpet av måneden og som ikke nådde opp til pallplass.

Hodelykta yter 400 lumen og er med sine 94 gram perfekt for løping på mørke høstkvelder. Premiene annonseres fortløpende og varierer fra måned til måned. I oktober vil klassevinnerne og uttrekksvinneren belønnes med ei superlett hodelykt donert av Knarvik Senter og deres samarbeidspartner Knarvikmila! Sølv og bronse betyr goodiebager med løperelaterte produkter.

Sammenlagtvinnerne premieres også, noe som forutsetter at man har deltatt på samtlige løp i en og samme distanse.

Alle som har fullført minst fem karusellmåneder, blir også med i trekningen av et par Jabra Elite Active 75t trådløse ørepropper, og hvert løp gir et lodd i trekningen. Med sju måneder har man altså mulighet til å skaffe seg 21 lodd.

Mens du venter på karusellstart, anbefaler de å laste ned appen og gjøre deg kjent med den. Det legges stadig ut nye virtuelle løp der, og av og til arrangeres det også løp i real time.

Løpene for oktober finner du i disse to lenkene, og de må åpnes i mobilen din – ikke på PC eller Mac:


5 km: https://justmoveapp.app.link/tSTQKWVd49

10 km: https://justmoveapp.app.link/a5lrhB6d49


 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere