• Renta inn på sponsorsiden i Fana IL Skøyter

Renta er med på skøyte laget

Skøytegruppen har fått ny hovedsponsor

Da kommunen stengte ned garderobehuset på Slåtthaug i februar 2021, stilte Renta opp med sponsede brakker og byggestrøm kort tid etter, slik at skøyteløperne skulle få ha en varm garderobe å skifte i. Det var starten på noe som skulle bli et mye større sponsorsamarbeid inn mot skøyteløperne og Fana Idrettslag.

Renta AS er en totalleverandør innen maskin og utstyrsutleie og har har i dag 220 ansatte fordelt på 15 avdelinger i Bergen, Os, Stavanger, Stord, Romerriket, Oslo og Nord-Norge.

I tillegg til å stille opp med brakker på Slåtthaug har de også stilt opp med en lift i Fana Arena, til ulike arbeidsoppgaver som gjøres i hallen. I april i år signerte Renta en større sponsoravtale med hovedlaget i Fana Idrettslag hvor de også gikk inn med  økonomisk støtte til breddeidretten.

For å virkelig å gå “all in” i Fana IL, så signerte Håvard Holmefjord Lorentzen en kontrakt med Renta, hvor de ansatte han for å være en helsponsor og arbeidsgiver inn mot satsningen hans som skøyteløper. Det kan du lese mer om her Gullhelten går inn i heltidsjobb før OL – VG.

"Kalde løpere" som fikk ny varmebod i vinter

Om ikke dette var nok, så har Renta nå signert en kontrakt med Fana IL skøytegruppen og blir hovedsponsor for alle skøyteløperne.

Renta har, via Skag Design, fått designet en Spinno trikot til Håvard H. Lorentzen som han skal bruke på nasjonale løp. Denne trikoten skal nå Fana IL sine skøyteløpere også bruke, men i Fana IL sine farger. For Renta er det viktig at man føler samhold og tilhørighet innad i bedriften og det ønsker de også at skøyteløperne skal føle, gjennom lik trikot og bekledning på isen.

Administrerende direktør i Renta, Leif-Martin Drange syntes det er veldig fint å støtte et foroverlent idrettslag. «Vi syntes at det er utrolig fint å se hva Fana Idrettslag får til, når det gjelder bredde og toppidrett, og vi syntes dette er en fin måte å ta et samfunnsansvar på. Etter at vi ansatte Håvard H. Lorentzen, har vi også fått øynene opp for den flotte idretten skøyter er. Vi er stolt av å ha med Håvard på laget, men vi ser også viktigheten av å støtte oppom rekruteringen og oppfostringen av nye skøytetalenter som skal ta over for han og de andre eliteutøverne fra Fana IL».

Fra styret i skøytegruppen Niclas Mikkelsen til venstre , i midten står leder for skøytegruppa Kjetil Songstad og til høyre administrerende direktør i Renta, Leif-Martin Drange.
Fra styret i skøytegruppen Niclas Mikkelsen til venstre , i midten står leder for skøytegruppa Kjetil Songstad og til høyre administrerende direktør i Renta, Leif-Martin Drange.

Leder for skøytegruppen Kjetil Sognstad er veldig glad og stolt over å få med Renta på et større sponsorat inn mot skøytegruppen. «Dette samarbeidet gir oss en mulighet til å kunne tilby like trikoter for alle utøvere i skøytegruppen til en veldig redusert pris. Dette vil også være med på å underbygge det allerede gode samholdet vi har i gruppen på tvers av aldersgrupper.  

Vi i Fana Idrettslag setter enormt stor pris på det Renta nå gjør for idrettslaget og våre skøyteløpere. De ønsker å støtte toppidretten via Håvard, men de ønsker også å støtte barn og unge som drømmer om OL gull og som en dag skal ta over stafettpinnen fra våre skøyteløpere på internasjonalt nivå. Det er enormt stort av en bedrift og noe hele skøytenorge setter stor pris på!”

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere