• Foto: Trude Anette Ryen-Herland

Atle i svingen

Nå også skøyte-ildsjel

På Hordaland Skøytekrets sine sider finner vi følgende:

HSK ønsker å dele ut en ildsjel pris for å markere og hedre personer som legger ned et viktig arbeid for skøytesporten gjennom ekstraordinært arbeid til glede for mange. Prisen kan tildeles en person som har vært trener, tillitsvalgt eller frivillig.

For 2021 nominerte Fana IL Skøyter  Atle Isaksen til denne prisen og på trenermøtet i går (04.mai) ble han overrekt (og overrasket) prisen av Pernille Schaatuhun Berge og Sissel Borgen fra Hordaland Skøytekrets.

Her er utdrag fra hvorfor han både ble nominert og fikk prisen;

Foto: Trude Anette Ryen-Herland
Foto: Trude Anette Ryen-Herland

"Atle har vært på isen siden tidenes morgen, ifølge de som har god peiling i klubben. Og som trener hvert fall siden 80-tallet. Atle var trener for de som nå er trenere og har vært med å fostre alt fra "snøspisere" som husker det var gøy på isen, til OL mestere.

Uten noen gang å be om noe, dukker Atle opp på isen hver høst. Iført skøyter står han på isen gjennom hele sesongen og hjelper de unge håpefulle med teknikk og selvtillit. Han er kanskje den som også klager minst på vind og vær. Det siste eksempelet som viser Atle sitt engasjement og hvordan han setter skøyteløperne først er fra sesongstart. Han har de siste årene vært plaget med hoften. Etter de første treningene kom han og unnskyldte seg for at han nok ikke kunne komme på en stund pga en hofteoperasjon.  Var ikke noe snakk om at han var plaget, kun opptatt av at løperne fikk den hjelpen de trengte.

Foto: Trude Anette Ryen-Herland
Foto: Trude Anette Ryen-Herland

Atle møter opp på det meste. Alt fra Bingo og grøtkveld etter trening, til trenermøte på "fri kvelder".  Spør hvem som helst av løperne, både aktive og de som har lagt opp, alle vet hvem Atle i svingen er"

Tekst: Trude Anette Ryen-Herland 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere