Sommertid, med høy aktivitet i Fana IL

Det skjer mye hos oss, også i løpet av sommeren

Vi står i disse dager med en fot inn fellesferien, batteriene skal lades, og forhåpetligvis skal vi nyte fine dager med sol og sommer. Administrasjonen i Fana IL tar vekselsvis ferie i løpet av de kommende ukene, men det skal ikke mangle på aktivitet.

Første uken med Fana IL Sommer Camp går i dag inn i sin siste dag for denne uken. 30 barn og unge har fått utfordret seg, skapt samhold, og gode ferieminner. Neste uke kommer ny pulje, og uken etter det nok en fin gjeng. Vi klyper oss i armen over å få være med på dette, og håper at Sommer Campen er kommet for å bli.

Fana IL Sommer Camp instruktører
Fana IL Sommer Camp instruktører

På Zinken Hopp holdes ungdomsklubben åpen gjennom sommeren. Hver fredag er alle på ungdomstrinnet velkommen til å stikke innom Eline og gjengen. De tilbyr gratis mat og gøye aktiviteter for de som trenger et sted å chille. 

Fana IL Friidrett hadde stor suksess med Aktiv Ferie ved skoleslutt. Dette tilbudet kommer tilbake i uke 32 og 33. Påmelding av ditt barn gjøres her. Aktiv Ferie avholdes på Fana Stadion, deltakerne får frukt hver dag, samt varm lunsj avslutningsdagen.  Alle får T-skjorter første dag, og medalje siste dag. Idrettsleiren er åpen for barn og unge født 2014 - 2008.

I Fana Arena tilbyr Fana Håndballs elitejenter håndaballskole i uke 33! Aktiviteten foregr mandag til torsdag, 0900-1300. Her blir det full fart og masse håndball i  for barn i alderen 7 - 12 år. Påmelding her

Aktiv Ferie arrangeres av Fana IL Friidrett
Aktiv Ferie arrangeres av Fana IL Friidrett

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer, nyt feriedagene og tid sammen. Vi har masse spennende som venter til høsten.

Ett av våre mest populære tilbud som starter opp igjen til høsten er idrettsskolen, her er påmeldingen allerede godt i gang. Ønsker du plass til en av dine, finner du påmelding her.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere