Til minne om Magne Raadal

Vi lyser fred over Magnes minne

Æresmedlem i Fana Idrettslag Magne Raadal sovnet stille inn den 28. august, 79 år gammel, etter kort tids sykeleie.

Magne Raadal har vært medlem i Fana Idrettslag siden guttedagene. Han ble betegnet som en meget lovende idrettsutøver og har vært en aktiv utøver innenfor fotball, friidrett, langrenn og orientering.

Magne satt som leder av skigruppen i 5 år på 1980 – tallet og var primus motor for utbyggingen av Totland skisenter som hadde offisiell åpning i 1987. Han var på 1990 – tallet styreleder i orienteringsgruppen i 4 år og løpsleder for flere store arrangementer. Magne var leder av organisasjonskomiteen for NM i 1995, samme året som Fana IL fylte 75 år. Fra 2014 påtok Magne seg igjen verv i orienteringsgruppens styre, med ansvar for det sportslige. Han var også igjen leder av organisasjonskomiteen for NM i orientering i 2020, samme år som Fana IL fylte 100 år. De siste årene har Magne også vært svært sentral og aktiv i fornyelsen og utvikling av orienteringskart i våre nærområder.

Magne har også de senere årene påtatt seg ansvaret for dugnadsarbeidet på Fanahytten, hvor han har planlagt gjøremål, organisert dugnadsgjengen og ikke minst motivert til jevnlig innsats til nytte og glede for alle som er glade og stolte av Fanahytten. For dugnadsgjengen er Fanahytten også blitt et stort og viktig sosialt samlingspunkt. Arbeidet på og med Fanahytten har Magne ledet på en forbilledlig måte.

Magne Raadal har i hele sitt liv vært en ekte Fanagutt med et genuint engasjement og lidenskap for Fana Idrettslag. Magne var i sitt virke alltid positiv, energisk, ansvarsfull med en stor innsats og engasjement i og for idrettslaget.  

Magne mottok lagets hederstegn i bronse i 1983, sølv i 1988, gull i 1995 og han ble utnevnt til æresmedlem i 2016.

Det er med stor takknemlighet, for alt han har gitt og vært for hele idrettslaget, at vi lyser fred over Magnes sitt gode minne.

På vegne av Fana IL

Hans R Dankertsen

Bjørn Thømt        

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere