Ungdommen var klare for Zinken

Allerede før åpning stod køen utenfor Zinken hopp Idrettshall

“Har dere gratis mat hver gang?” – det var tydelig at ryktet om at Zinken ungdomsklubb var tilbake hadde spredd seg til flere bydeler. Mange spente og flere nye ansikt stod klar lenge før åpning kl 19:30. 

Etter at samfunnet stengte ned for tre måneder siden, har ungdommen vært sulteforet  på fritidstilbud. Det var mer enn romlende mager som skulle mettes, og dessverre så var det ikke plass til alle på en gang. Kun 50 om gangen er regelen, det var til tider litt tøft å svelge. Kreative verter gjorde sitt for å holde humøret i køen oppe, og serverte både pizza og pølser til ventende unge.

Inne i hallen var ungdommen fort på ballen. Basket, bordtennis, chillzone, og playstation. Alt med unntak av VR brillene var fremme, av hensyn til smittevern. Vertene fra IL Bjarg, Fana IL, Røde Kors og Råstølen Velforening gjorde sitt for at alle oppmøtte skulle få en god kveld på Zinken. Hender ble spritet, alle fikk mat og drikke. Men aller viktigst, i går kveld hadde ungdommen et sted å gå. 

Vi har fortsatt et par uker med viktige smittehensyn som begrenser oss fra å holde Zinken åpent som vanlig. Til neste fredag blir det organisert et påmeldingssystem som skal hindre for mye venting for de som vil inn å ha det gøy. Følg med på Zinken på Facebook.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere