• B.E.A og Fana IL fortsetter samarbeidet.

B.E.A er med videre på laget!

B.E.A skrev under en samarbeidspartneravtale med Fana Idrettslag i 2019, og i 2021 valgte de å resignere avtalen til stor jubel fra oss.

Bergen Elektro Automasjon (BEA), er en elektriker i Bergen med et sterkt fokus på det private markedet. Slagordet deres «møt den punktlige elektrikeren i Bergen du kan stole på» tyder på at punktlighet, kundeoppfølging, betalingsavtaler og faste priser er noe de setter høyt og tar seriøst. B.E.A sier selv at de er en moderne og nytenkende elektrobedrift, som holder tritt med data, mobil og automatiserte løsninger. Innen belysning har de kunnskap utover gjennomsnittet og de har blitt eksperter på elbilladere og ladestasjoner. B.E.A har konkurransedyktige priser og garanterer maks kvalitet med mye kunnskap og god service. Det er noe vi setter pris på at våre samarbeidspartnere setter i fokus! B.E.A setter også pris på å være samarbeidspartner inn mot Fana IL og daglig leder, Sveinung Vorland sier følgende; «Jeg har selv vært engasjert i idrettslag med egne barn og ungdommer. Slik jeg ser det har idrettslagene stor betydning for oppvekstsvilkårene for våre håpefulle, og når en har opplevd samholdet og dugnadsånden på nært hold synes jeg det er hyggelig å være samarbeidspartner med Fana Il.»

Fana IL, som er klimapartner er også veldig godt fornøyd med at B.E.A jobber aktivt for en bedre fremtid og miljø. Selv sier de at «bærekraftig utvikling er utvikling som tilfredsstiller dagens behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov». I 2020 startet de et pilotprosjekt sammen med BKK der ambisjonene er å tilby nullutslipps ladeløsninger i borettslag og sameier. I tillegg har de gjort et viktig forbedringstiltak ved å anskaffe seg klimanøytrale biler for å gjøre transporten til og fra anleggene utslippsfri. De jobber også med underleverandører for å finne gode, bærekraftige løsninger, som kan være samarbeid med graveentreprenør med elektrisk gravemaskin og grossistledd med effektive leveranser, gode rutiner for emballasje og avfall. 

Det er altså mange gode grunner til at nettopp du burde velge B.E.A neste gang du trenger å utføre elektrisk arbeid hjemme. De har jobbet for lønnsomme og fremtidsrettede løsninger innen elektro i over 20 år og da er det ikke tilfeldig at de i dag er blant de fremste elektroinstallatørene i Bergen. 

Ta kontakt med dem, for en hyggelig prat og et godt tilbud!

Fana IL er veldig glad og stolt over at vi kan kalle B.E.A for en samarbeidspartner😊

Vi har vært med B.E.A på jobb og resultatet kan du se i filmen under: https://vimeo.com/619022285

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere