• foto: Reidar Langkjær

Denne helgen gleder vi oss til

Denne helgen er det høy aktivitet i mange av gruppene våre, og flere av våre fremste utøvere skal i ilden. Her kommer en liten teaser av hva vi kan friste med, for den sportsinteresserte og alle Fana fans.

For Fana IL Friidrett handler det for mange av utøverne om Pingvinlekene denne helgen, men for noen av dem har turen gått til Karlstad. Fire utøvere fra Fana IL, friidrett er tatt ut på det norske landslaget til det Nordiske mesterskapet, "Nordenkampen" i svenske Karlstad de kommende dagene.

Kitty Friele Faye stav kvinner, Sondre Ytrearne, tresteg menn, Pål Haugen Lillefosse og Philip Kubon utgjør det norske laget i stav for menn.

Fana IL Skøyter er tungt representert ute i Europa. Tre av våre seniorer, Sverre, Håvard og Julie er i Polen. Trioen går denne helgen World Cup igjen. Denne gangen fra Tomaszów Mazowiecki i Polen, hvor de skal konkurrere med de beste i verden, sammen med de andre på det meget sterke norske laget

Sigurd Henriksen og Emil Matre deltar under helgens Jr VM i Inzell. De startet dagen i dag med personlige rekorder av både Sigurd og Emil. Sigurd var sterkest med 1 48.18 og Emil med 1 48.34. Dette lover godt til morgendagens 5000 meter hvor Sigurd er stor favoritt som regjerende verdensmester på 5000m.

I Fana Arena kommer nok engang Europa på besøk når Fana Håndball Elite spiller European League. Denne gangen mot ungarske Motherson. Elite laget trenger alle forzafans i ryggen, når de på søndag spiller om nye to poeng, poeng som er avgjørende for et eventuelt avansement til kvartfinalene.

Idrettslagene på Voss har invitert til Equinor Norgescup og NM sprint junior i Voss Ski og Tursenter 10.-12. februar 2023. Fana IL Langrenn er på plass med sine unge lovende, og vi gleder oss til å følge med. Masse lykke til!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere