Zlatan, kaninhopping, lydighet skurs, omplassering, reptiler og smågnagere......

En helg utenom det normale i Fana Arena

Vi er mange som vet hvem Zlatan er, og vi er mange som digger Zlatan. Det være seg om han går på to bein eller på fire. Jeg for min del holder en knapp på den firbeinte utgaven av nevnte Zlatan. Og til helgen kan du treffe han i Fana Arena. Men det kommer jeg tilbake til.

Messearrangøren «Din Messe», som til daglig holder til ikke så alt for langt fra Fana Arena, samler 05. og 06.november «spennende aktører fra kjæledyrsbransjen for å rette fokus mot våre kjæledyr og deres velferd».

Hvorfor? Jo fordi at «Kjæledyrsbransjen ser et stort behov for å få ut informasjon til publikum angående dyrehold og dyrevelferd etter Koronavirus-pandemien. Om lag fire av ti norske husholdninger har kjæledyr (SSB) og Norsk Kennel Klubb (NKK) registrerte en økning på rundt 10 prosent av antall nye hunder i 2020. Det er ingen grunn til å "dumpe" hunden eller katten nå som samfunnet har åpnet opp igjen, kjæledyrmessens mål er å få ut informasjon angående de ulike tilbudene som er tilgjengelig for dyreeiere i dag».

Hvem kommer? Sjekk ut utstillerne her – det er mye spennende!

Men vi må en kort tur tilbake til Zlatan. Den firbeinte altså. For deg som ikke er helt med så er Zlatan en  fire år gamle yorkshireterrieren. Bosatt på Landås sammen med kjæresten Berit og matfar Sondre. Og etter hvert har han blitt «storebror» til Zimba. I tillegg er han TV-stjerne etter å ha deltatt i NRK programmet «Fra bølle til bestevenn». Du treffer Zlatan begge dager mellom kl 12:00 og 14:00.

Ikke nok med at Zlatan kommer. Messen får også besøk av Jonah fra TV programmet «Jonahs Dyreverden». Jonah elsker dyr og han tar oss med på en reise mellom kontinentene hvor vi får møte små og store dyr fra alle verdens hjørner.

Vil du vite mer om hva som skjer lørdag og søndag i Fana Arena? Klikk deg inn her .Informasjon om billettsalg finner du på Din Messe sine sider. 

Det er lett å komme seg til Fana Arena ved å ta by-banen, og kommer du med egen bil så er det parkeringsplass ved Slåtthaug Isbane – og deretter en kort spasertur bort til Fana Arena i Slåtthaugvegen 144.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere