En hyggelig oppdatering fra vår samarbeidspartner, Scandic

Etter en utfordrende tid for hotellnæringen var det veldig gledelig å motta mail under fra Ini Aksnes Mæle, vår kontakt i Scandic, i morges. Scandic er Fana Idrettslags valg av hotel både for møter, konferanser, og overnatting når vi skal ut å reise. Dere må ikke nøle med å ta kontakt med Ini for en hyggelig samtale.

“Hei,

Etter det som har vært noen tøffe måneder både for hotellnæringen og idretten vil vi bare informere om at hos oss er dørene åpne igjen og vi ønsker å fortsette det gode samarbeidet Scandic og idretten alltid har hatt. Vi tar selvsagt alle forutsetninger slik at dere skal kunne føle dere trygge hos oss. Jeg kan sende smitteverntiltakene våre om det skulle være ønskelig.

Samarbeidsavtalen mellom Fana Idrettslag og Scandic Hotels kom på plass rett før Korona-krisen ble et faktum så oppstarten av dette samarbeidet ble helt annerledes enn vi hadde sett for oss. Men nå er vi i gang igjen.

Jeg sitter nå som en del av et nasjonalt idrettsteam t i Scandic Hotels. Så om dere planlegger arrangementer, turneringer, møter, skal ut å reise, trenger overnatting for tilreisende lag, etc, er det bare til å ta kontakt med meg.

Jeg håper å høre fra dere og at vi kan få anledning til å ønske dere velkommen til et av våre flotte hoteller i tiden som kommer.

 Med vennlig hilsen

Ini Aksnes Mæle

 Senior Sales Manager

Scandic Hotels

 Call        +47 95 08 70 18

E-mail   ini.aksnes@scandichotels.com

Web      scandichotels.no    “

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere