Ubetalt medlemskontingent?

En fornøyelig historie

Folk i skøytemiljøet kjenner godt til Asbjørn Lilletvedt – og han igjen kjenner godt til han som var den første Vestlandsmesteren på skøyter, nemlig Leif Eriksen. (Kilde: Asbjørn Lilletvedt)

En av de første dagene i januar tikket det inn en VIPPS innbetaling til Asbjørn. Fra ett nummer og navn han var litt usikker på. I den medfølgende teksten stod det “Jeg sender deg en mail”.

Og da mailen dukket opp i innboksen viste det seg at innbetalingen kom fra en Leif Ove Eriksen. Som tittulerte seg som “Guttongen til gamle Leif Eriksen ifra Hop”.

Og trodde du det noensinne er for sent å betale inn utestående medlemsavgift, vel les historien og tro om igjen.

For å gjøre en kort historie….. forholdsvis lang 

Rett før Julen nå i 2021 , og i det jeg landet på Gardemoen og lysebrun ifra Gran Canaria , så fikk jeg en SMS. En SMS fra en kar som bor i Skiparviken ved  Nordåsvannet.

Avsenderen spurte der i SMS , om hvorvidt jeg tidligere hadde bodd i Bergensområdet , og videre at han muligens derfor hadde noen ting som jeg kunne ha interesse av ?

Jeg bekreftet at jeg hadde bodd ved Nesttunveien og senere på Elveneset.

Det viste seg etterhvert :

Han hadde for lang tid siden kjøpt en hytte på Kvamskogen , og i det han på et senere tidspunkt ville  bygge ut hytten , så fant han en gjenglemt / mistet lommebok

i  bygget. I lommeboken lå det da et Sjekkhefte / Medlemskaps bevis til diskoteket på Hotell Norge / diverse andre papirer , samt en ubetalt giro til Fana I.L.

Dette hadde han så oppbevart hjemme i sin bolig i noen år , før han tenkte at det kunne ha interesse for meg. Og sjekket da hvem jeg kunne være,  og hvor osv ....

Videre :  Nevnte lommebok var noe jeg hadde mistet i anledning en større fest på denne hytten på Kvamskogen .

Mest trolig sent på kvelden , og ved  lav kravling  i terrenget - inne.  

Fant den aldri til tross for iherdig leting både høyt og lavt  , og måtte av den grunn melde Sjekkheftet borte vekk / mistet til min arbeidsgiver den gang -  Bergens Privatbank.

Siden har jeg ikke tenkt noe mer på den saken, før en SMS ifra Skiparviken gjenopprettet /vekket  gamle minner .

Og siden jeg ikke ønsker å oppbevare gamle ubetalte skylder, så sendte jeg deg idag  kr 25 .- på Vipps.  Ergo er vårt utestående oss imellom , opp og avgjort.

Med hilsen 

Leif Ove Eriksen

(Guttongen til Gamle Leif Eriksen ifra Hop)

 

Og bare så det er sagt – pengene (alle 25 kronene) er i dag videreført til Fana IL.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere