EVO er med på laget

Det er med stor glede at vi kan ønske EVO velkommen som ny samarbeidspartner i Fana Idrettslag. Vi har signert en toårs kontrakt og gleder oss over å ha dem med på vår reise. Nå kan du som Fana IL medlem, melde deg inn i treningssenteret EVO, med et veldig godt tilbud.

Treningskjeden EVO ble startet i januar 2010, da landets første senter ble åpnet i Oscarsgate i Oslo Sentrum. 13 år senere har EVO sentre over store deler av Norge og nye sentre åpnes fortløpende. I Vestland er det 7 EVO sentre blant annet på Nesttun, Nordnes, Nordås og Damsgårdssundet.

EVO skilte seg fra de andre aktørene gjennom å tilby en enda enklere og mer effektiv treningsreise; enkel inn- og utmelding på nett, resepsjonsfrie sentre åpent store deler av døgnet, og høy-kvalitetsutstyr til styrke- og kondisjonstrening. EVO var også først ute med et mye friere medlemskap enn de store kjedene, uten bindingstid og skjulte kostnader.

Markedsdirektør i EVO, Andreas Skjetnes er glad for å at EVO kan bidra inn mot Fana IL ved å være en samarbeidspartner.

«Evo ønsker å bidra til at flest mulig får gode opplevelser med fysisk aktivitet. Organisert idrett spiller en viktig rolle i lokalsamfunnet, ikke bare ved å tilrettelegge for gode treningsopplevelser, men også som en sosial arena. Idrettslaget viser gjennom sitt brede tilbud og sterk vilke at de ønsker å utgjøre en forskjell for innbyggerne i nærmiljøet, og det ønsker vi i EVO å støtte.»

Markedsdirektør i EVO, Andreas Skjetnes
Markedsdirektør i EVO, Andreas Skjetnes
Markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Fana IL, Hege Bøkko
Markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Fana IL, Hege Bøkko

Både EVO og Fana IL heier på folk som er i aktivitet, i alle aldre og folkehelse står sterkt i fokus hos oss begge. EVO har helt siden starten siktet mot å være best på styrke – og kondisjonstrening. Alle mennesker, i alle aldre og samfunnslag, trenger styrketrening. Det er et av de beste tiltakene man kan gjøre for å sikre et godt og langt liv.

«Fana idrettslag jobber for at personer i alle aldre, skal finne gleden i å være i aktivitet. Det er da vår oppgave å ha tilbud og aktiviteter som favner de aller fleste. Vi er utrolig glade for at fokuset og ønske til EVO også er at flest mulig skal få gode opplevelser med fysisk aktivitet. Sammen kan vi kanskje bidra til at enda flere finner gleden med aktivitet. Vi er veldig glade for at EVO tar samfunnsansvar, både ved å støtte barne- og breddeidretten i Fana bydel, men også ved at de aktivt tar avstand fra doping, ved å være med i antidopingprogrammet «rent senter», de er miljøtårnsertifisert og de jobber aktivt med å minimere kroppspress knyttet til deres sentre. Vi gleder oss stort over dette samarbeidet og hva vi kan gjøre sammen i tiden fremover», sier Hege Bøkko som er marked – og kommunikasjonsansvarlig i Fana IL

Rune Vindheim på møllen hos EVO Nesttun. Han jobber med drift i Fana IL og er en sprek mann, som har mye glede av å være i aktivitet
Rune Vindheim på møllen hos EVO Nesttun. Han jobber med drift i Fana IL og er en sprek mann, som har mye glede av å være i aktivitet

EVO tilbyr effektiv styrketrening med topp-moderne utstyr i flotte omgivelser, og alle er velkommen til deres sentre – enten du har trent i årevis eller du aldri har løftet en vektstang i ditt liv. EVOs stall av dyktige PT-er står også klare med råd og hjelp til alle som ønsker det.

Nå kan du som Fana IL medlem melde deg inn i EVO med et veldig godt Fana IL tilbud.

  • Gratis den måneden du melder deg inn + de to påfølgende (kalendermåneder)
  • 408 kr /mnd
  • Ingen innmeldingsavgift (i utgangspunktet koster det 249kr)
  • Ingen bindingstid

Gå inn via denne påmeldingslinken for å få Fana IL medlemskapet: https://evofitness.no/fana-il/  

Vi håper at mange av våre medlemmer benytter seg av dette fantastiske tilbudet og blir medlem hos EVO, via linken over.

Alle EVO senterne er veldig godt utstyrt. Her fra EVO Nesttun
Alle EVO senterne er veldig godt utstyrt. Her fra EVO Nesttun

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere