• Fana IL støtter lokale bønder etter å ha inngått et samarbeid med Lokalmatringen.

"Støtt idretten og dine lokale produsenter!"

Fana IL inngår samarbeider med Lokalmatringen

Meldingen fra Lokalmatringen er tydelig: "Støtt idretten og dine lokale produsenter!"

Fana Idrettslag sin visjon er å være et ledende idrettslag – både på sportslig og sosialt plan. I tillegg bryr vi oss om klima og miljø, og ønsker å sette fokus på bærekraftige løsninger.

Som en del av dette har vi nettopp inngått et samarbeid med Lokalmatringen, som er en markedsplass for salg av mat og drikke, direkte fra bonden. I tillegg vil man støtte Fana Idrettslag ved å kjøpe produkter gjennom Lokalmatringen, som gleder seg over samarbeidet med Fana IL.

Hvorfor ønsket dere å inngå et samarbeid med et idrettslag som Fana IL?

«Fana IL er ikke bare et stort idrettslag, men også et fremoverlent idrettslag - med gode verdier og en bra lagånd. Valget vårt havnet på dere for å sikre oss en god partner når vi nå skal bygge det som på sikt blir Norges nye matbutikk. Vi synes det er veldig kjekt at Fana IL ønsker å samarbeide med oss og gleder oss veldig til å kunne tilby medlemmene et variert utvalg av lokale matvarer, av beste kvalitet, direkte fra produsenten», sier Preben Rasmussen som er dagligleder og gründer i Lokalmatringen. 

«Lokalmatringen gjør det mulig for deg å handle direkte fra lokale produsenter. På denne måten får du tilgang på et unikt utvalg lokalt produserte varer. Vi vet at dette er mer bærekraftig for både miljøet og den norske bonden. Vi er jo avhengig av begge to!»

Følg @lokalmatringen på Instagram for flere bilder rett fra bøndene.
Følg @lokalmatringen på Instagram for flere bilder rett fra bøndene.

Fana IL synes dette er et svært spennende samarbeid og håper at medlemmene ønsker å benytte seg av dette tilbudet:

«Vi håper og tror at våre medlemmer og folk i nærmiljøet ønsker å benytte seg av dette fantastiske tilbudet. Det er veldig enkelt, og man er bare et lite tastetrykk unna før man har bestilt lokal og kortreist mat og drikke av god kvalitet til en god pris. I tillegg så vil dette gi gode penger tilbake til idrettslaget, så det er en ny måte å drive dugnad på.» sier Hege Bøkko, som jobber i et vikariat i Fana IL med marked og kommunikasjon. 

Fana IL ønsker Lokalmatringen velkommen som en samarbeidspartner og vi håper at dette kan bli en stor suksess, både for oss, men også for medlemmene våre og bøndene/produsentene. Vi kommer til å ha faste utleveringer annen hver uke, samt at det planlegges spennende ting i fremtiden, med blant annet julemarked i Fana Arena. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper at akkurat du ønsker å benytte deg av dette tilbudet og indirekte støtte idrettslaget i ditt hjerte ved å kjøpe lokal og bærekraftig mat og produkter gjennom Lokalmatringen. 

Allerede torsdag 26. august er det vareutlevering utenfor Fana Arena. Last ned appen «Lokalmatringen» og velg Fana IL sin utlevering for å se og handle produkter. Alt du handler blir levert av produsentene selv. Husk å handle i god tid før, da det hender at noen varer blir utsolgt.

Vi sees på utlevering!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere