Fana IL sitt årsmøte ble avholdt i Fana Arena

Det ble et kraftig forsinket og annerledes årsmøte i år, og ekstra spesielt ble det da styreleder Bjørn Thømt takket for seg etter 12 år ved roret.

Vi endte opp med 21 stemmeberettigede medlemmer i Fana Arena i kveld. Årsmøtet som skulle vært avholdt i mars, ble endelig gjennomført, på ryddig vis, med smittevernstiltak i henhold til myndighetenes retningslinjer.

Etter at Bjørn Thømt hadde holdt sitt innledningsforedrag, ble ordet gitt dirigent Tor Gjøstein, som holdt en stødig hånd på møtet. To Fana menn som i kveld også vekslet roller. 

Styreleder Bjørn Thømt har gjennomført sitt tolvte år som leder av Fana Idrettslag, det er store sko å fylle når han nå velger å gi videre stafettpinnen. Han forsikret forsamlingen med at han fortsatt ønsket å gi av seg selv til Idrettslaget. Bjørn vil for kommende periode både ha rollen som styreleder for Fana IL Stiftelsen, samt Hederstegnskomitéen. I tillegg til andre engasjement i idretten.

Tor Gjøstein og Bjørn Thømt
Tor Gjøstein og Bjørn Thømt

Inn som ny styreleder kommer Tor Gjøstein. Tor har sin opprinnelse fra fotballgruppen, med spill så høyt som i 1.divisjon for Fana Fotball, hvor han også ledet laget som kaptein tilbake i 1991. Nå tar han igjen på seg kapteinsbindet, for å styre Fana IL videre med stø kurs. Tor har i foregående år vært styreleder for Fana IL Stiftelsen, der Bjørn Thømt nå overtar hans sete.

Tor Gjøstein er ny styreleder i Fana IL
Tor Gjøstein er ny styreleder i Fana IL

Med seg i nytt styre får påtroppende leder selskap av flere kjente fjes. Både nestleder Harald Fiksdal og styremedlem Laila Kjærevik var ikke på valg, og fortsetter kommende periode. Dag Jarle Aksnes og Nancy Jøssang tok gjenvalg, og er med videre i to nye år. Varamedlemmene Karen-Marie Clementsen Kayser og John Fredrik Hatling sto begge på valg, og ble valgt videre for ett år.

Årsmøte ble avsluttet med blomsteroverrekkelse til både avtroppende og påtroppende leder. Blomster fikk også administrasjonen for arbeidet lagt ned i året som er gått. Eline Marie Nordhus Soltvedt og Marianne Kolaas stilte som årets sekretærer, også her var det blomster å hente.

Eline Marie Nordhus Soltvedt og Marianne Kolaas stilte som årets sekretærer.
Eline Marie Nordhus Soltvedt og Marianne Kolaas stilte som årets sekretærer.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere