Fana IL Turn arrangerte Norgesfinalen i RG

Slåtthaughallen hadde besøk fra hele landet denne helgen. Fredag 18 og lørdag 19 september avholdt Fana IL Turn Norgesfinalen for nasjonale klasser i RG. Med over 100 deltagere fordelt på junior og senior utøvere lå det an til to stemningsfulle dager, for det mange kanskje vil kalle "verdens vakreste idrett".

Programmet var tett, og øyeblikkene mange. Ikke bare ble det servert øvelser for flere klasser og nivå, det var også glimt av fremtidens RG utøvere, som hadde sine oppvisningsshow mellom øvelsene.

 

Fanavardens utsendte var heldig med timingen, og fikk under søndagens tilstedeværelse med seg øvelsene for tropp. Det er ikke tvil om at dette er publikumsvennlig idrett, vakkert for øye, og ikke minst imponerende samkjørt og atletisk. Vi gratulerer Fana IL RG sin egen Junior tropp med en strålende tredje plass.

Etter utdelte dommerpoeng og premiering, ventet en liten overraskelse i kulissene. Trine Gravdal Lie har hatt styrelederverv og et enormt engasjement for Fana IL Turn i en årrekke. Etter årsmøtet for 2020 tidligere i år, sendte hun ballen videre til Birthe Irgens. RG gjengen takket Trine for sin uvurderlige innsats, med både blomster, fine ord og applaus fra salen.

En beveget Trine takket for oppmerksomheten med glimt i øyet; “Lurer på hva jeg nå skal bruke tiden min på..”

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere