Klart for skiføre på Totland

Dagens gladmelding fra Knut Gunnar Bakk:

“De siste forberedelser er nå utført. ATV’n er klar, alt er lagt til rette for ‘’marginale forhold’’ etter mye dugnadsinnsats og div bidrag i samarbeid med veilaget er Humlestølsvegen veldig jevn og fin. Flere partier er utvidet, masse ‘’snøtyver’’ er fjernet og en del skilt er satt opp💪😅

Mulig det blir skiføre i kveld og morgen😃Men på marginale forhold. Det var ca 2 cm med snø nå på Humlestølsvegen. I følge værmeldinger så skal det bli litt mere snø i dag. Om det blir nok til å tråkke er jeg usikker på. Harald Stein kjøre i morgen ca 0930 om det går.

Alle må vise hensyn til hverandre, les og følge instruksene på skiltene.
Det er to plasser hesten kan gå langs med skisporet. Et parti inne i Humlestølsvegen (Bontveit) og Bøtunvegen (fra siste huset over skistadion og ned til skogsveien til Gimmeland) Begge er skiltet. Gående kan også gå hvor hesten går.
Fuksdalsvegen og Humlestølsvegen er stengt for hester når det er snø, uansett hvor lite det er. Gående som skal opp til Livarden via Fuksdalsvegen må holde seg ute på kanten som anvist på skilt. (venstre side opp og samme vegkanten ned)

I Allemansretten er det en hennsynsregel som sier at ingen har lov til å ødelegge lovlig tilrettelagt anlegg, som skiløyper er. Det betyr at 2 og 4 bente uten ski bør holde seg vekk fra skitrassen når den kan bli ødelagt. Lette hunder på hard snø kan være ok. Hundeeiere må vurdere dette i hvert enkelt tilfelle. I Bergen er det båndtvang i alle idrettsanlegg og lysløyper, dette bør også respekteres i andre løyper hvor det preppes for skibruk.
God tur😃”

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere