• Den yngre garden

Kor e alle heltar hen?

Vi savner dere

Fra skøytegruppen kom det et hjertesukk her forleden; 

“Vi savner skøyteløpere. Og lurer på hvor de "gamle" heltene har blitt av.  Du vet, de som gikk på skøyter tidligere men tok en litt for lang pause. Vi vil ha dere tilbake på isen”

Dere som ikke har vært løpere før men gjerne vil bli det, vi vil også ha dere med i gruppen.

Du trenger ikke være god eller opp i årene. Vi tenker sånn 35+. Gruppen som trener tirsdag og torsdag kl. 20-21.30 vil så gjerne bli større.

Vi stiller ikke så store krav, men ser helst at du betaler medlemskontingent til Fana IL.

Vi har ganske mye å tilby. Hør bare; varme garderober, treningsrom med sykler til oppvarming, godt milø og medlems rabattene til Fana IL når man har blitt medlem. De som allerede er med i gruppen er en super liten gjeng som rundhåndet deler sine erfaringer og har gode tips for å forbedre teknikken.  De som har lyst på trikot får Fana rabatten hos spinno når man ber om det. Og du,  Fana trikoten er jo kanskje den fineste på markedet. 

Til dere som ønsker å bli med på løp, så betaler vi løpsavgiften for alle løp på Slåtthaug og på Stord så lenge man er medlem i Fana og skøytegruppen. Man trenger heller ikke være tidligere løper eller å ha de beste tidene for å bli med på løp. Vi heier på alle og ønsker flere voksne med på både løp og trening.

Treningstidene er tirsdag og torsdag kl. 20-21 og evt mandag fra kl.20.30. Valfritt hvilken dag man trener og hvor mange dager  uken

Hvis noen har spørsmål, send gjerne en mail til trude.ryen-herland@fanail.no

Og du, er du blitt litt nyskjerrig nå, så benytt tiden lørdag og søndag (04. og 05.februar) til å sjekke ut hva som kan vente deg om du velger å bli med. De to dagene er det nemlig KM (Kretsmesterskap) og Geitanger Bygg løp på isbanen på Slåtthaug. Eller som skøyegruppen selv sier på sine FB sider; 

“Vi inviterer til Kretsmesterskap og Geitanger Bygg løp 4 og 5 februar. Løpene starter kl 10 begge dager. Vi har åpen kiosk med sushi fra Lerøy og egen Geitanger Bygg meny”.

Her et lite klipp fra sist KM (i januar); “48 påmeldte løpere, 45 stilte til start. 41 løpere fra Fana skøyter. Et utrolig gledelig antall løpere. Veldig kjekt at 3 løpere fra Hardanger Skøyteklubb har blitt gjengangere på kretsløp. Nå mangler vi bare å få med flere i alderen 35+

Så sees vi på Slåtthaug da !

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere