Linedance er for ALLE

Visste du at vi tilbyr linedance i Fana IL? Det gjør vi, og gruppen danset godt fra seg under vårens internasjonale konkurranse.

i 2021 utvidet Fana Idrettslag mosjonstilbudet med linedance. Linedance har utviklet seg til å inkludere så å si alle musikkgrener og dansestiler. I dag består linedance av et bredt spekter av danser, fordelt på ulike nivåer. Man kan finne blant annet samba, salsa, vals, pop og funcy danser for å nevne noen. Med andre ord har linedance noe for alle, uansett musikksmak og danse erfaring. Fana IL Linedance er for ALLE, uavhengig av alder, kjønn, form, størrelse. 

 25-27 mars ble det avholdt internasjonal konkurranse i Linedance. Med 11 forskjellige nasjoner og 185 deltagere i Norwegian Championship - Battle In LINE. Fana Linedance hadde med 7 deltagere og gikk derfra seirende med 4 NM gull og 3 NM Sølv medaljer. To av deltagerne har konkurrert før men aldri i et internasjonalt mesterskap . For alle de andre deltagerne var dette deres første konkurranse i Linedance, hvor samtlige vant Gull i sin klasse! 

Gruppen startet alle i klasse Starter og konkurrerte nesten alle i forskjellige aldersklasser. 

Gull vinner:

Molly Falck-Olsen

Kiddi Starter

Aurora Fredbo

Youngster Starter

Krista Liscumb

Pearl Starter

Hege Røed

Ruby Starter

 

Sølv vinner:

Ann-Kristin Nielsen

Ruby Starter

Jeanette Frisholm

Ruby Newcomer 

Liv Mari Korsnes

Ruby Novice

 

Det var ca 25 representanter fra Fana IL Linedance som deltok på vårens Event.

Gruppen samlet også inn penger til Ukraina og fikk inn over 18000 kr som er blitt brukt til å kjøpe inn hygieneprodukter (530 stk) i tillegg til store mengder med undertøy.

Den yngste deltager i klubben er 10 år og eldste 66 år. Så Linedance er for ALLE! De danser to ganger i uken, med 6 forskjellige nivåer!

Kom gjerne innom og prøv😌 Info her

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere