Norgesmesterskap og nasjonal konkurranse i Ålesund for Sportsdrill

Fana IL Sportsdrill har gjort det godt i hele konkurransesesongen i år. Helgens NM toppet denne med svært gode resultater. Ålesund Sportsdrill gjennomførte et flott arrangement med Tarjei Svalastog (Skal-vi-danse-proffdanser) som offisiell representant fra Norges Danseforbundet og presenterte blant annet alle utøverne som har kvalifisert seg til konkurranser internasjonalt i sommer (EC og VM). Les her. Det var da utrolig kjekt at alle våre elitejenter har blitt tatt ut til en eller begge de internasjonale konkurransene. I European Cup i juli deltar Annabell Nygaard, Ingvild Helen Røli Hope, Anna Nødseth Bringedal, Sofie Fosse-Iversen, Margrete Bakke Kristensen, Nora Bakke Kristensen og Alida van Wijngaarden. Jentene skal delta i freestyle, one baton, two baton og par.

Fanajentene klarte også å kvalifisere seg til VM i Sportsdrill, og disse skal representere Norge i Italia i august; Ingvild Røli Hope, Anna Nødseth Bringedal, Margrete Bakke Kristensen, Sofie Fosse-Iversen, Alida van Wiijgaarden, Annabell Nygaard og Nora Bakke Kristensen. De skal representere Norge i freestyle, par og tropp. Fantastisk innsats og vi er meget stolte for alt det jentene har oppnådd i denne konkurransesesongen. All ære til utøverne og trenerne, som har vist fremdragende trenervilje og som har motivert hverandre i hele koronaperioden, på tross av avlyste konkurranser de siste to årene. De legger ned mye treningstid hver uke gjennom hele året, og resultatene våre viser at god innsats gir flotte resultater.

I eliteklassene i helgens NM, ble følgende norgesmestere fra Fana Sportsdrill kåret: Freestyle junior: Sofie Fosse-Iversen, par junior: Sofie Fosse-Iversen og Margrete Bakke Kristensen, par senior Nora Bakke Kristensen og Alida van Wijngaarden, tropp: Ingvild Helen Røli Hope, Anna Nødseth Bringedal, Margrete Bakke Kristensen, Sofie Fosse-Iversen, Nora Bakke Kristensen, Alida van Wijngaarden og Annabell Nygaard. Vi gratulerer!

Utrolig kjekt er det også at youth og rekruttene har klart å prestere så bra dette året, og ikke minst nå under NM og nasjonal konkurranse. Fanajentene i youth level B tok gull i tropp, sølv i par og fjerdeplass i freestyle. I youth level A bronse i par og sølv i freestyle. Rekruttene våre tok også for seg av medaljer; bronse i freestyle, delt sølv i par og sølv i tropp. Vi er veldig imponert!

Vi håper dette inspirerer og motiverer alle sportsdrilljentene våre til ny innsats for neste sesong. Vår avslutning for sesongen, foruten deltakelse i EC og VM i sommer, blir vår egen nasjonale konkurranse i Fana Arena 10.-12.juni. Kom og se våre flotte utøvere og sterke idrettsjenter på hjemmebane!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere