• Nå er isen borte, men forberedelsene til ny sesong er alt i gang

Barmarkstreningen er i full gang

“Barmarkstrening er nøkkelen til framgang”. Det står det å lese i en elgammel artikkel i Aftenposten. Det står også at “Skal en få fremgang som vinteridrettsutøver, er det i høstmånedene grunnlaget å legges. Men barmarkssesongen er en bøyg”. 

Jeg har etterhvert skjønt at Barmarkstrening er utendørs trening uten f.eks is for en skøyteløper og snø for de som trenger det. Eller sagt på en annen måte så er det den treningen du gjør (ute) utenom sesong.

Nå er altså vintersesongen, og i dette tilfellet, skøytesesongen over (vel, dagens vær med sludd i luften og nysnø nedover fjellsidene kan nok skape tvil om det) og skøytegruppen i Fana rapporterer at de allerede har startet jobbingen mot neste sesong.

Så selv om vinteren er på hell og isen er borte, så har ikke løperne gått i dvale. Barmarksesongen er allerede  full gang.

Camilla Farestveit holder de eldste i sving med utetrening, styrke og eget opplegg i treningsdagbok til de som ønsker det.

På Fana Stadion finner vi, hadde nær sagt som vanlig, Christoffer Heimark Tveit. Da er det barmarkstrening for Team Young og de litt eldre utøverne hver torsdag.

Cassandra Skavhellen har  de yngste på Team Young og de eldste rekruttene på Slåtthaug hver tirsdag.  Så langt er alt “ved det gamle”.

Ny av året er Ulrik Schaathun Berge. Han har samme gjeng på mandagen som det Christoffer har på torsdagene. Men da på Skjold skole sitt uteområde. Som er helt i henhold til koronaregelverket.

Eirik Engum og Silje Wingaard hatt tatt på seg oppgaven med å holde styr på de yngste rekruttene på tirsdagene. Den gjengen finner du på Slåtthaug.

Og du, følg gjerne Fana IL Skøyter på Facebook. 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere