Påan igjen

Det er fristende å begynne med «Så var det påan igjen» …… men alvoret som ligger bak der er med oss også inn i det nye året. Og det slo for alvor inn (igjen) da statsministeren i går (søndag 03.januar) igjen «stengte oss ned».

For oss i Fana IL blir det noen forandringer fra det vi har hatt denne høsten. Vi er nå i en 14-dagers nedstenging der det så langt kun er eliteutøverne som har lov å trene, innendørs.

Vi har så langt vært heldige, vi har på ett vis fått hverdagen til å fungere nesten som normalt. Breddeidrettene er blitt vant til registrering, spriting, gå i flokk men hold avstand, inngangen er her og utgangen er der. Og de (vi) har vært flinke, derom ingen tvil.

Å vere flink “alene” er ikke nok, så nå rykker vi litt tilbake  – men vi skal greie det denne gangen og. Derfor er Fana Arena nå stengt for alle andre enn eliteutøverne våre.

Men du trenger ikke la vere å trene av den grunn, de to basistrenerne våre, Kristian Hansen og Sverre Dyngeland Vik har laget treningsopplegg som er tilpasset “alle”.

Sjekk Fana IL på Facebook, snakk med din egen trener eller ta kontakt med de to så får du treingsoppgaver å utføre i tiden frem til hallen er åpen for alle igjen. Forhåpentligvis ses vi igjen 18.januar.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere