Prisdryss til Fana IL under kommunens utdeling av stipend og idrettspriser

I dag var dagen for kommunens årlige galla for utdeling av idrettsstipendstipend og priser. En seanse, som vi kanskje kan kalle en aldri så liten førjulsgave til utøvere, trenere, og idrettslaget. Hotel Terminus var fylt til randen av dedikerte utøvere, og idrettsvenner i noen timer på formiddagen i dag. Vi gratulerer alle de fremmøte, og er ekstra stolt over alle de flote utøverne og trenerne vi har i akkuratt vårt idrettslag.

Gratulerer med utviklingsstipend til: Sigurd Henriksen, Hans Grahl-Madsen, og Sakarias Løland

Gratulerer med toppidrettsstipend til: Pål Haugen Lillefosse, Mariell Gaassand Straume, og til tidligere fanaspiller Emilie Hovden.

Det gjøres en imponerende innsats på trenersiden til disse utøverne. Vi er heldige som har et engasjert trenerapparat som tar del i utviklingen i sine respektive miljø. Prisen for årets trener gikk til Bjørn Åge Herdlevær, stavtrener for blant annet Pål Haugen Lillefosse. Årets trener under 25 år kommer også fra  Fana IL, alpint trener Magnus Hesjedal Hartwig. Vi gratulerer! 

Fana Idrettslag med Hans Dankertsen i spissen ble ropt opp da den gjeve prisen for årets idrettslag skulle deles ut. For fjerde gang siden 2012 kan vi smykke oss med tittelen. Det er vi stolte av.

Igjen rundt Fana IL bordet satt fortsatt Sverre Lunde Pedersen. Han var av den tro at han var invitert for å motta toppidrettsstipend. Men kommunen hadde andre planer for Sverre. Vår Olympiske Mester ble tildelt prisen for årets utøver. Hans reise fra han ble skadet i en sykkelulykke i 2021, og prestasjonen da han ni måneder senere stod med gull rundt halsen under OL, ble spesielt trukket frem. Vi gratulerer!

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere