• Hele gjengen

Fana IL Skøyter, Sørmarka Arena, hurtig is og stor heiagjeng

"Rekordløpet"

Reisebrev fra skøytegruppen

Nå i helgen (17-19 mars) var Fana IL skøyter i Stavanger og gikk “Rekordløpet” i Sørmarka Arena. “Rekordløpet” er et løp der arrangøren gjør sitt beste for å lage skikkelig hurtig is slik løperne kan få sjangsen til å sette personlig rekorder på slutten av sesongen.

Som trenden har vært de siste årene, reiste vi mannsterk nedover. Hele 67 personer, som ble fordelt på Åmøy Fjordferie og Scandic Forus. Vi har etterhvert blitt så mange som reiser, at vi dessverre ikke får plass på samme sted lengre.

Vi inntok Sørmarka Arena med  løpere i alderen veldig liten til stor. Og vi hadde løpere i alle distanser, fra 100m til 10.000m, så hallen ble tilholdsstedet fra tidlig morgen til sen kveld.  

På tribunen hadde vi f fantastisk gjeng foreldre så  alle løperne heiet frem til mål. Og det ble så mange personlige rekorder at vi velger å ikke begi oss ut på å telle de.

Noe av det fineste er at mange av løperne som enten venter, eller er ferdig med sitt løp, står og heier frem lagkameratene sine. Dette blir det et super godt miljø av.  Og vi kan vel si at denne sesongen har vært en flott sesong, både med tanke på internasjonale plasseringer og ikke minst den økte rekruteringen vi har.

Nå stenges is anlegget på Slåtthaug og skøyteløperne får en liten ferie før barmarksesongen starter rett etter påske. Følg med på FB-siden vår for mer Info om barmarkstreningen. Og her er alle velkomne når vi starter opp.

Til slutt vil vi takke alle dere som har bidratt med dugnadsarbeid, både på og utenfor isen. Og selfølgelig gir vi en stor takk til alle våre støttespillere. Håper alle er med oss også neste år.

 

Tekst: Trude Anette Ryen-Herland, nestleder i Skøytegruppen
Foto: Privat

 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere