Støtteappen

Her kan du støtte Fana IL hver gang du bruker VIPPS

Fana IL + Støtte = Sant

Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så takknemlige for den støtten vi mottar. Nå håper vi du griper muligheten og gir din støtte digitalt til Fana Idrettslag, gjennom den nyutviklede appen Støtte.

Appen gjør det mulig for alle som har Vipps til å gi et lite kronebeløp som går til klubben hver gang du bruker penger fra en valgt konto. I hvilken som helst butikk, helt automatisk! Det betyr at Idrettslaget og din valgte gruppe får litt penger fra veldig mange – jevnt og trutt. Og det beste av alt – du merker det så vidt. Men for oss betyr det all verden for å kunne gi deg og alle våre medlemmer det aller beste tilbudet.

Du finner Fana Idrettslag enkelt i appen, og vi har opprettet de ulike gruppene/formål du kan velge å støtte. Du bestemmer hvor mange kroner – f. eks. 2, 5 eller 10 – som du vil gi hver gang du betaler noe. Ja, du kan endre beløp eller sette på pause når som helst.

Støtte er utviklet i samarbeid med Norges idrettsforbund og gjennom samarbeid med anerkjente tjenester som Vipps og
BankID, sikrer vi at den er trygg, effektiv og brukervennlig. Løsningen er sikkerhetstestet av eksterne aktører og ivaretar GDPR i alle ledd.

Du finner appen gjennom å laste ned via iOS eller Android 

Søk opp Fana Idrettslag og legg til ønsket gruppe som din støttespiller!

På forhånd. tusen takk Det betyr enormt mye for idrettslagets fremtid og alle barn og unge som er aktive i idrettslaget

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere