• Selv med en svingete vei så når du målet

"De andre" skal bli til "vi"

Ledermøte, versjon 2.0

"Ta kontakt med Hege så ordner det meste seg"

Det ble sagt på forrige ledermøte - eller var det etter møtet? Ja, ja  – det ble i alle fall sagt at ledermøtet skal gjennomføres to ganger for året. Og med møte nummer to i kveld (30.november) så holder tidsplanen akkurat den.

Juletid er tradisjonstid, og tradisjonen tro var første punkt på agendaen middag. For dere som lurer, maten var levert av Fana IL sin samarbeidspartner  Servise på 123,  og hadde det vært mulig å på papiret formidle den gode matlukten så hadde garantert Livarden vert alt for lite for høstens ledermøte. Husk det til neste gang.

Du kjenner vel hvor godt det lukter?
Du kjenner vel hvor godt det lukter?

Målet med kveldens møte var å samle flest mulig av de frivillige fra flest mulig av gruppestyrene. Dette ble forklart med at det er for at alle skal få den samme informasjonen om hva som rører seg i laget.

Noen har du sett før og andre har du bare hørt navnet på. Men er det ikke det litt av hensikten med møtet da? Å bli kjent med «de andre» i idrettslaget, slik at «de andre» blir til «vi»?

Bare så det er sagt, middagen var nydelig god den, så det var helt på sin plass at tidsskjemaet sprakk allerede under første punkt på saklisten (som altså var middag). Men pytt pytt, Intersport og Anders Dale lot seg ikke merke av en liten forsinkelse eller to da han sammen med Markedssjef i Fana IL, Hege Bøkko informerte, snakket, diskuterte og/eller svarte på spørsmål om avtalen med både Intersport og Craft. Jeg tror de fleste fikk svar på det de spurte om.

Kort oppsummert, «ta kontakt med Hege så løser alt seg».

Craft, Intersport, Anders og Hege
Craft, Intersport, Anders og Hege

“All kommunikasjon er god kommunikasjon», sa Anders, før han fulgte opp med at kommentarer, ønsker, løsninger og innspill - det er noe både Intersport og Craft er interessert i å få.  Og han lovte at de vil gjøre «alt» for å få til gode løsninger for alle.

Mingling, mat, mer mingling,  samarbeid, spørsmål og svar til administrasjonen. Interessante spørsmål og gode svar. Rubic, medlemsregister, medlemskontingent, hjemmeside, økonomiske rapporter, budsjett, treningstider og politiattest er bare noen av temaene «de i administrasjonen» var innom. Det var lærerikt og opplysende, det var humor og det var alvor. 

Informasjon på gang
Informasjon på gang

Det er mye et idrettslag MÅ ha på stell, og enda mer som bør være på stell for at driften skal bli så smidig som mulig. Du kan godt si at samarbeid er en stor brikke i dette, derfor er slike uformelle formelle møter en god start på veien fra å være «De andre» til å bli Vi.

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere