Vi er klar for høstens mosjonister

Fana Mosjon er tilbudet for deg som ønsker å være i aktivitet, uten å drive med organisert idrett.

Fana Mosjon så dagens lys høsten 2016, og nå fire år senere er tibudet der fortsatt. Grunntanken var trening for alle, og den ideen ligger fortsatt i bunn, selv om tilbudet har endret seg og utviklet seg gjennom årene. Årets kurs tilbyr allsidig trening til mange, alt fra jenter på 15 år – til seniorer på 100 år :) Det gleder oss at vi sesong på sesong ser gamle kjente på kursene våre, og vi håper at små justeringer gjør at det også dukker opp enda flere nye fjes til høsten. Les oppdaterte kursbeskrivelser under, og meld deg på her.

Fana Mosjon – Trening for alle: For deg som vil komme i gang med trening, og for deg som har trent en stund. Alle øvelsene kan tilpasses det nivået som du er på.Vi skal sammen bygge opp kondisjon, styrke og bedre helse. Passer for deg som vil bli en bedre og sunnere utgave av deg selv. Treningen foregår både inne og ute. Kom i form sammen med oss!
Instruktør: Erlend Bolstad Raa. Er eliteutøver i Fana IL, norgesmester i høyde i 2018. Han har god erfaring som instruktør fra blant annet Idrettsskolen vår og fra friidrett.

Fana Mosjon – Styrketrening for voksne: For deg som ønsker en sterkere og en mer funksjonell kropp. Du får funksjonell og effektiv styrketrening ledet av erfaren instruktør. Styrketreningen tilpasser du ditt eget nivå, så denne timen passer for ALLE enten du har erfaring med styrketrening eller ikke. Instruktør: Camilla Eriksen: Camilla er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Hun har lang erfaring som PT og som gruppeinstruktør. Camilla har fokus på deg, og hun er opptatt av at du skal få en effektiv, trygg og funksjonell treningsøkt. Hun tilpasser treningen dersom det er behov for det.

Fana Mosjon – Styrketrening for jenter 15-18 år: For deg som ønsker å trene sammen med andre jenter på din egen alder. Du får funksjonell og effektiv styrketrening ledet av erfaren instruktør. Styrketreningen tilpasser du ditt eget nivå, så denne timen passer for ALLE enten du har erfaring med styrketrening eller ikke. Instruktør: Camilla Eriksen

Fana Mosjon – Fit: Sammen med erfarne instruktører møter du til en hard treningsøkt.På programmet står det blant annet intervaller, løping, styrke- og sirkeltrening. Vi vil i all hovedsak trene ute. Gruppen for deg som ønsker å trene intensivt sammen med andre! Instruktør: Erlend Bolstad Raa.

Fana Mosjon – Senior: For deg som vil komme deg ut i aktivitet sammen med andre. Vi skal gå turer sammen og bygge styrkegjennom enkle øvelser. Et sosialt tilbud for deg som liker å være i bevegelse ute i frisk luft.Passer for deg som vil møte andre seniorer i alderen 65+. Vi setter sosialt samvær i fokus og ønsker å tilby kaffe og noe lett å spise etter endt aktivitet Instruktør Endre Raa: Endre har svært lang instruksjonserfaring fra små barn til seniorer.

Fana Mosjon – Styrkesirkel sal: For deg som ønsker å bli sterkere gjennom generell styrketrening. Styrketreningen tilpasser du ditt eget nivå. Sammen med erfarne instruktører møter vi til en en effektiv styrkeøkt. Instruktør Eline Dankertsen: Eline er utdannet ergoterapeut med mastergrad i folkehelsevitenskap. Hatt treningstilbud for Idrett Bergen Sør og Fana Mosjon siden 2014.

Fana Mosjon - Gymnastikk: Trening som kombinerer rytme og musikk med tøy og strekk øvelser. Målet med treningen er å komme i bedre form og øke fleksibilitet, balanse,smidighet og styrke. En typisk time inneholder 35-40 minutter med stående øvelser og de siste 20-25 minuttene med gulvøvelser. Instruktør: Helene Nordtveit Tjønn. Naprapat og personlig trener. Har vært instruktør på Gymnastikk partiet i 2 ½ år

Fana Mosjon – Yoga: I samarbeid med Fana turn og dans tilbys partier med yoga . Det blir ett parti med tradisjonell yoga.

Ønsker du egne timer med Personlig Trener i styrkerommet i Fana Arena.Enten du vil komme i form, bli sterkere, gå ned i vekt, opp i vekt, eller trene deg opp etter skade, kan du nå få individuell oppfølging! Vi tilbyr både enkelttimer, duo timer eller PT i små grupper. 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere