• Seier over by-rival Tertnes. Foto: Bjørn Erik Nesse

Fana jentene møter Sola lørdag kveld til

Krafttak-kampen

Selfølgelig støtter elitejentene i Fana IL Krafttak mot kreft aksjonen. Og lørdag 11.mars kl 18:15 blåses årets Krafttak-kamp i gang i Fana Arena.

Kveldens gjester er «naboen i sør», Sola. Laget som ligger tre poeng foran våre jenter på tabellen. Det vil si at det i skrivende stund bare er tre poeng mellom Fana-jentene og tredjeplassen i årets REMA 1000-liga. For ordnes skyld, jentene våre ligger på 6.plass.

Først litt om kampen – det er en kjennsgjerning at kampene mot  Sola pleier å vere av det jevne slaget. Og sist Sola var på besøk i Fana Arena var like før jul, i kvartfinalen i NM. Den kvelden var Sola 3 mål for sterke. Noe de også var i borteoppgjøret i REMA 1000-ligaen for et par måneder siden, for sterke altså. Men den kampen snakker vi ikke mer om, vi nevner heller det faktum at Erlend og jentene på de siste 14 kampene (som inkluderer fem European League kamper) står igjen med seks seirer i REMA 1000-ligaen og en i European League.

Med seier over først Storhamar, som ligger som nummer to på tabellen, og deretter ikke bare slo de, for egentlig knuste de, Tertens på bortebane nå på onsdag vil vi tro både form og selvtillit er på topp.

Jentene er selfølgelig med og støtter Krafttak mot kreft. Ikke bare under lørdagens kamp, de skal også være med på Krafttak-løpet 19 mars (det løpet skal vi komme tilbake til senere). På lørdag går 50 kroner av hver solgt billett uavkortet til kreftsaken. I tillegg blir det selfølgelig mulig å støtte saken i hallen på lørdag. Og hva med å følge oppfordringen under?

Eller hva med å støtte redningene til Olivia og/eller Ida? Det har jeg tenkt å gjøre, hva med deg?

Uansett om du skal på kamp eller ikke, du kan likevel støtte Kraftak mot kreft kampanjen – vipps til 451029. Og mens du venter på kampen, kos deg med glimt fra seieren over Tertnes på onsdag. Der alle bildene er tatt av Bjørn Erik Nesse.

Tekst: Marianne Kolås

Les også Fana Elite støtter kreftsaken og Fana IL og krafttak mot kreft

Og billettene kjøper du her eller i døren i Fana Arena

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere