Lokalmatringen og Fana IL

eller omvendt?

For en tid tilbake kunne du lese både i Fanavarden og på Fana IL sine sosiale medier (Some) at Fana IL har gått i kompaniskap med Lokalmatringen.

Hva er så Lokalmatringen?

  • Det er plassen hvor du handler lokalmat! Du betaler enkelt med Vipps. Du får både kvittering og hentelapp om du trenger det. I markedet finner du både nære og fjerne produsenter som tilbyr det vi tør å påstå er verdens beste mat og drikke. ‘’Verdens beste’’ er kanskje en påstand, men fakta er at det er bærekraftige varer produsert lokalt, på en måte som bidrar til miljø, matsikkerhet og vekst i distriktene.
Produsentene
Produsentene

Torsdag 26.august var dagen for første utlevering i/ved Fana Arena. En uke før de igjen gikk det ut mail til alle medlemmer, i alle fall til alle med registrert (riktig) mailadresse, om tilbudet. I tillegg til å støtte lokale produsenter så støtter du også Fana IL med en «grasrotandel».

Er det noe godt å hente her da, tenker du kanskje? Å ja, det var det så absolutt. Pølsene er allerede bestilt på nytt, for de fikk bein å gå på. Og grønnsakspakken vil mest sansynlig bli oppgradert til stor pakke neste gang.

Konklusjonen ? – løp og kjøp 😊

Sjekk ut “Lokalmatringen” for både produkter og for å finne ut hvordan du bestiller. 

Neste utlevering er torsdag 09.september kl 17:30. Og i mellomtiden kan du jo lese hvorfor Fana IL har valgt å smarbeide med Lokalmatringen.

Friske gode grønnsaker
Friske gode grønnsaker

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere