• Kampen mot Molde ble til slutt spilt, men ikke under åpningen

2018

Knud kom til åpningen av Fana Arena

Kjære Knud!

Ikke var du invitert og ikke var det flere billetter igjen, men du bestemte deg for å komme likevel.

Vi forberedte oss på stinn brakke, stor stemning og masse liv. Du ble så sur at du bestemte deg for å sørge for at de viktigste gjestene våre ikke kunne forlate hjembyen Molde for å komme seg til Bergen. Du valgte likegodt å bli tidenes «party chrusher».

Det som skulle bli tidenes (i alle fall sesongens) høydepunkt for alle oss som er glad i Fana Håndball ble isteden en (der og da) stor nedtur. Helt siden opprykket til eliteserien i vår har vi arbeidet for, og gledet oss til dagen i dag. Ikke bare skulle det spilles en historisk kamp, det skulle også vere offisiell åpning av Fana Arena.

Joda hallen ble høytidelig åpnet, men flotte ord, kaker, masse folk og selvfølgelig snorklipping. Men det ble ikke helt det samme når vi ikke kunne avslutte med den planlagte elitekampen mellom Fana og Molde HK elite.

Et utall av dugnadstimer, arbeidstimer og andre timer var lagt ned. Navn på maskottene skulle offentliggjøres, det samme skulle navnet på fanklubben vår. Jentene var godt forberedt og gledet seg veldig til kveldens kamp. Dugnadsgjengen var klar (i alle fall utad), 1.200 gjester/supportere/familie og venner stod klar til å rykke inn i den nye storstuen vår.

Kjære Knud, tenkte du overhodet ikke på alle oss som ble skikkelig skuffet og lei oss da du sørget for at den store festkvelden vår ble sterkt amputert? Tenkte du ikke på spillerne som virkelig gledet seg til å spille for en fullsatt tribune for første gang på hjemmebane som eliteserielag? Tenkte du i det hele tatt?

Til slutt kjære Knud, det var en grunn til at du ikke var invitert til åpningen, og når vi ser hvordan du har oppført deg i kveld ser vi at vi gjorde alt riktig da vi unnlot å invitere deg.

Helt helt til slutt, selv om du gjorde ditt beste for å ødelegge arrangementet ble det likevel en flott opplevelse for de som var invitert. Fana Arena er nå offisielt åpnet og vi ser (fremdeles) frem til første hjemmekamp. Da skal vi gjøre vårt beste for å lage perfekte rammer rundt kampen.

 

Hilsen skuffet medlem av arrangementskomiteen

 

Andre saker

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere